Solucions

Protecció de dominis

Tots els mecanismes disponibles per a protegir i bloquejar les teves marques

Oferim tots els mecanismes disponibles per protegir i bloquejar les teves marques.

En la mesura que Internet creix, van augmentant les amenaces de seguretat i de la propietat intel·lectual, existeixen més opcions per al cybersquatting i per a tota mena de fraus. ICANN, l'organització que supervisa els noms de domini en Internet, ha desenvolupat mecanismes que li permeten protegir els seus drets durant l'expansió del DNS. La Clearinghouse permet als propietaris de marques que incloguin les dades de les seves marques registrades en una base de dades centralitzada, abans del llançament dels nous gTLD i durant aquests.

 Protección de dominios

TMCH

Entorno Digital és agent oficial de Trademark Clearinghouse (TMCH). Això ens permet gestionar directament el registre de marques en aquesta base de dades mundial que permet la protecció dels drets de propietat intel·lectual en els nous dominis genèrics. ngTLD s

En registrar la teva marca al TMCH, podràs sol·licitar el domini corresponent, durant les fases de Sunrise de qualsevol nou domini, sense necessitat de passar un procés de validació per cada nova extensió i més quan un tercer registri un domini que coincideixi amb la teva marca rebràs un avís.

Més informació