GlobalBlock +

Assegura la teva marca en 550+ dominis, bloquejant usurpacions i reforçant la teva presència digital.

Consulta ara

GlobalBlock

La Defensa Definitiva per a Noms Comercials i Persones Reconegudes en Internet

GlobalBlock és un servei exclusiu ofert per la Brand Safety Alliance, en la qual Entorn Digital actua com a registrador acreditat. Aquest servei és fonamental per a la protecció de les marques en Internet i té com a objectiu bloquejar la teva denominació de marca o nom d'empresa en més de 550 extensions de domini gestionades per diferents registres, incloent-hi extensions genèriques, territorials i noves.

GlobalBlock està dissenyat per a brindar protecció addicional als actuals titulars de bloquejos DMPL i AdultBlock, permetent-los ampliar la seva seguretat en centenars d'extensions de domini. Aquest servei està disponible per a:

 • Titulars de marques.
 • Noms comercials.
 • Noms de persones reconegudes.
Què pots protegir?

Amb GlobalBlock, tens la capacitat de bloquejar qualsevol denominació sense necessitat d'estar registrada en el Trademark Clearinghouse (TMCH). Això significa que pots protegir no sols marques registrades, sinó també noms comercials, noms de productes i fins i tot el teu propi nom si ets una persona reconeguda, com un actor o futbolista.

Quins avantatges obtens?

Amb GlobalBlock i GlobalBlock+, obtens una protecció integral per al teu nom en més de 550 extensions de domini. Això et permet prevenir usos malintencionats del teu nom en un sol pas, tot això amb una inversió reduïda i de manera eficient.

Neteja Copia el text

GlobalBlock

GlobalBlock: Protecció Fonamental

El servei GlobalBlock és una solució de protecció de marca oferta per la Brand Safety Alliance, que permet als titulars de marques comercials bloquejar el seu nom en més de 550 extensions de domini a nivell mundial. Amb GlobalBlock, s'impedeix que tercers puguin registrar el teu nom de marca, assegurant una defensa sòlida de la teva identitat en l'espai digital i oferint tranquil·litat enfront de la possibilitat d'usos no autoritzats o malintencionats de la teva marca.

GlobalBlock: Protecció Fonamental

GlobalBlock+: Protecció Estesa

Aquesta versió premium automatitza la captura de dominis que coincideixin amb la teva marca, evitant registres previs per part de tercers amb la seva funció Priority Autocatch, i et manté alerta davant registres sospitosos amb Fraud Alert, permetent-te actuar ràpidament contra possibles usurpacions o phishing. A més, amb la funció Bulk Upload, pots gestionar la protecció de múltiples marques de manera eficient i simultània, proporcionant una defensa exhaustiva que inclou el bloqueig de variacions i dominis premium, protegint-te d'un espectre més ampli d'amenaces i errors comuns

Tots dos nivells proporcionen una protecció fonamental contra el registre no autoritzat del teu nom de marca en una extensa xarxa de més de 550 gTLDs i ccTLDs, abastant tant els noms de domini actuals com els futurs, i estenent-se als dominis premium.

Amb GlobalBlock, s'estableix una defensa sòlida per a la teva marca, assegurant un bloqueig eficaç en un ampli espectre de dominis. Mentrestant, GlobalBlock+ va més enllà, oferint cobertura addicional per a variants de noms i errors tipogràfics, així com la innovadora funció Priority Autocatch, que prevé proactivament la captura de dominis per part de tercers en expirar, reforçant així la teva seguretat digital sense la necessitat de gestionar cada variant individualment.

CaracterístiquesGlobalBlockGlobalBlock +
Bloqueig en més de 550 extensions

Cobreix dominis premium

Prioritat en la captura automàtica de dominis (Priority Autocatch)

Desbloqueig de dominis per a ús

Denominacions de marca principal

1

Ilimitades

Bloqueig d'homògrafs

GlobalBlock i GlobalBlock+ representen l'avantguarda en la protecció de marques en l'era digital, oferint solucions escalables i personalitzades per a cada necessitat de seguretat en línia. Des de la cobertura bàsica fins a la protecció avançada, aquests serveis estan dissenyats per a oferir tranquil·litat i control sobre la presència de la teva marca en Internet. Amb el suport de la Brand Safety Alliance i el compromís d'entitats de registre líders, GlobalBlock assegura que la teva marca romangui exclusivament teva en el vast espai digital, mentre que GlobalBlock+ ofereix aquesta capa addicional de seguretat que anticipa i neutralitza les amenaces abans que puguin materialitzar-se. Optar per GlobalBlock és més que una elecció; és una inversió estratègica en la integritat i el futur de la teva marca.

Preguntes freqüents sobre GlobalBlock

 • Que és GlobaBlock?

  GlobalBlock és un servei de bloqueig de dominis que prevé el registre no autoritzat de la teva marca en més de 550 extensions. Ofereix cobertura instantània bloquejant la teva denominació desitjada en centenars d'extensions. gTLDs i ccTLDs. A més s'inclou tant noms d'empreses com de celebritats.

  GlobalBlock+ afegeix una capa addicional de seguretat en protegir contra variants tipogràfiques i homògrafs IDN.

 • Qui pot sol·licitar-ho?
  • Titulars de marques en Trademark Clearinghouse (TMCH).
  • Una marca registrada activa a nivell nacional o regional.
  • Marca no registrada: Una marca creada per una empresa o individu per a distingir un producte o servei.
  • Noms d'Empreses Registrades i Noms Comercials.
  • Persones famoses, estrelles de l'esport i personalitats, figures polítiques, actors, celebritats de les xarxes socials i figures públiques.
 • Beneficis d'usar GlobalBlock:
  • Cobertura Global: Des de gTLDs fins als nous gTLDs i ccTLDs, comptem amb més de 600 extensions a tot el món. Bloqueja la teva denominació i assegura la protecció en internet.
  • Protecció Directa: bloqueig en temps real en un sol pas. Verifica a través de la cerca Whois i bloqueja dominis que alguna vegada van ser massa costosos o complicats de registrar.
  • Reducció de Costos: Més econòmic que el registre individual. No més batalles legals o compres a tercers; nosaltres ho cobrim.
  • autocaptura amb Prioritat: Sempre estem atents als especuladors. Si fallen, ho capturem per tu, sense càrrec addicional.
  • Desbloqueig de Dominis: Necessites un domini per a una campanya? desbloquejarem el domini específic perquè puguis utilitzar-lo

Contacta'ns per a obtenir més informació

Contacta amb nosaltres per a enfortir la protecció de la teva marca i assegurar la teva identitat digital. Amb la nostra experiència i serveis a mesura, la seguretat de la teva marca és la nostra prioritat.

He llegit i accepto les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades.