Disseny Web

Solucions eficaces per treure partit al seu negoci a Internet.

Disseny web i aplicacions a mida

Oferim solucions eficaces per treure partit al seu negoci a Internet cobrint totes les opcions disponibles: Webs administrables, Webs Corporatives, Botigues virtuals, Portals informatius i Blocs, Catàlegs, Galeries o aplicacions i eines de gestió interna de l'empresa, etc.

Desarrollo de aplicaciones WEB

Web Administrable

Si voleu actualitzar periòdicament els continguts de la seva web, la forma més ràpida i econòmica és a través d'una web administrable. Nosaltres ens encarreguem d'instal·lar i configurar el gestor de continguts que millor s'adapti al seu projecte web (wordpress, joomla, eZPublish, etc.) i li oferim suport tècnic perquè aprengui a gestionar les principals funcions de la seva web autoadministrable. Podrà administrar el seu lloc web des de qualsevol lloc del món ia qualsevol hora, gràcies a les solucions open-source de sistemes CMS, el que permet modificar o afegir noves pàgines, seccions, textos, o imatges d'una manera ràpida i eficient. Tot això es realitza a través d'un Panell de Control al que s'accedeix ingressant un nom d'usuari i contrasenya

Desarrollo de aplicaciones WEB

Web Corporativa

Un web corporativa senzilla i àgil, és l'opció adequada per a aquelles empreses que desitgen donar els seus primers passos per la xarxa.

Aconsegueix la millor presència a Internet per a la teva empresa. Aquesta serà la millor presa de contacte i fidelització per als teus clients. Desenvolupem pàgines web corporatives, sempre mitjançant un estudi previ de les necessitats tècniques necessàries per a la seva empresa i les tendències de disseny segons el seu públic objectiu.

Desarrollo de aplicaciones WEB

Tenda virtual

Comptarà amb un panell de gestió complet, privat, únic i exclusiu, des del qual tindrà control absolut sobre el seu comerç electrònic. A més d'instal·lar i configurar la seva botiga en línia, ens encarreguem de afegir categories i articles d'exemple, perquè pugui utilitzar-los com a guia per anar incorporant tots els articles de la seva botiga. A més podrà afegir ofertes o promocions i podrà gestionar les comandes des del pagament (amb la configuració de passarel·les de pagament, TPV virtual o paypal) fins al lliurament de la comanda amb els seus corresponents despeses d'enviament.

Desarrollo de aplicaciones WEB

Portal Web

Dissenyem portals web de gran qualitat i impacte visual, accessibles per a qualsevol usuari. Algunes de les opcions que inclouen aquests portals són: gestor de continguts il·limitats, sistemes de notícies i novetats, cercadors de continguts, galeries d'imatges o vídeos, documentació, activitats i esdeveniments, calendaris, blocs i fòrums, integració de xarxes socials, llibres de visites, idiomes, xat i sistema de comentaris i molt més.

Desarrollo de aplicaciones WEB

Blogs

Un bloc ofereix la possibilitat de publicar notícies i informació de manera fàcil i ràpida. Tant si voleu afegir un bloc a una web ja existent, com si vol utilitzar-lo com a suport de tota la seva web, nosaltres ens encarreguem de tot el procés d'instal·lació i configuració.

Desarrollo de aplicaciones WEB

Catàlegs

Oferim catàlegs virtuals per mostrar els productes de la seva empresa de la millor manera possible i amb la més alta qualitat. Aquest tipus de pàgines van adreçades a aquelles empreses amb una gamma àmplia de productes i serveis, distribuïdors o fabricants i que requereixen dades actualitzades permanentment. Podrà actualitzar els productes o serveis des d'una part privada del web de forma fàcil i senzilla.

A més el disseny de la seva pàgina web podrà incloure els següents serveis:

Programació a mida

Transformem en realitat les idees que tingui en ment per a la seva pàgina web. Vostè ens explica la visió que té en ment per al seu projecte web i nosaltres l'assessorem sobre la programació a mida per poder dur-la a terme.

Desenvolupem aplicacions corporatives que permetin als nostres clients optimitzar els recursos de la seva empresa i comptem amb programadors amb experiència que poden adaptar-se a les seves necessitats concretes.

Accessibilitat

Les nostres pàgines web tenen un nivell d'accessibilitat doble A. El que vol dir que satisfan tots els punts de verificació de prioritat 2 (doble A) i que els continguts de les nostres pàgines web es modifiquen per satisfer aquest punt de verificació ("AA"), en cas contrari els usuaris trobarien alguna dificultat per accedir a la informació. Aplicant aquest punt de verificació millora notablement l'accessibilitat del lloc web.

Usabilitat

La usabilitat és una característica fonamental perquè els seus clients visitin, aprofitin i tornin novament al seu lloc, incrementant l'èxit de la seva estratègia a Internet. Una pàgina web amb usabilitat és aquella que mostra els seus continguts d'una forma clara i senzilla d'entendre per l'usuari. Es tracta de mostrar les coses tan clarament com sigui possible, de tal manera que redueixi al mínim qualsevol aspecte que pugui ser confús.


La usabilitat ajuda a que aquesta tasca es vaig realitzar d'una forma senzilla analitzant el comportament humà, i els passos necessaris per a executar la tasca d'una forma eficaç.

Disseny web optimitzat per a mòbils

Cada vegada són més els usuaris que substitueixen la seva connexió fixa per una mòbil i és per això que un 20% de les connexions a Internet es realitzen a través d'un smartphone. Li oferim continguts i estructures web específiques, ideades per a aquest tipus de connexió.

Integració de xarxes socials

Les xarxes socials s'han convertit en una nova forma de màrqueting que permet la interacció entre empreses i clients. Li oferim diferents opcions d'integració des de botons d'accés directe als seus comptes fins a mòduls específics per mostrar els seus comentaris o publicacions de Twitter o Facebook a la seva pàgina web.

Actualització i re-disseny

Si voleu actualitzar la seva web, l'assessorem sobre les diferents opcions possibles, tant per actualitzar el disseny de la seva web com per ampliar-lo incorporant nous serveis o seccions per treure-li el màxim partit al seu web i convertir-lo en un lloc més dinàmic i interactiu.

Manteniment

Portem a terme el manteniment i les actualitzacions necessàries al seu lloc web.

Posicionamient

Millori el posicionament de la seva web en els diferents cercadors perquè el trobin amb més facilitat. Una de les opcions és el posicionament natural, que es basa en buscar les paraules clau més rendibles que no només augmentessin el trànsit de la pàgina, sinó també augmentessin les seves vendes. El següent pas és aconseguir enllaços cap a la web amb les paraules clau seleccionades, per així aconseguir millorar el posicionament. Aquests enllaços han aconseguir-se de manera natural i progressiu per evitar penalitzacions.

Una altra de les opcions són les campanyes de pagament per clic d'AdWords. A diferència del posicionament natural, els anuncis tenen un cost que cal pagar al cercador, però tenen l'avantatge d'aconseguir una posició destacada de manera immediata. A Entorno Digital estudiem la seva pàgina de manera personalitzada per seleccionar el tipus de campanya que pugui oferir-te els millors resultats.

Augmenti les visites de la seva web, incrementi el trànsit, Avanci a la seva competència i aconsegueixi visites rellevants.