Control total de la teva marca en l'entorn Crypto i Blockchain.

Assegura la teva presència en l'ecosistema blockchain i evita estafes amb dominis especialitzats.

.x.crypto.nft.wallet.polygon.dao.888.zil.blockchain.bitcoin.eth

Per què hauries de registrar dominis Web3?

La tecnologia blockchain i Web3 representa el pròxim capítol de la revolució digital, oferint-te oportunitats sense precedents, però també presentant desafiaments únics. Aquestes són les raons per les quals hauries de registrar el nom de la teva marca en dominis Web3:

Protección de marca en un nuevo entorno
Protecció de marca en un nou entorn

Web3 i blockchain estan transformant la manera en què interactuem en línia. Els dominis associats a aquestes tecnologies són una extensió natural de les marques i poden ser utilitzats per a serveis, aplicacions descentralitzades i contractes intel·ligents. En registrar aquests dominis, pots protegir la teva identitat en aquest nou entorn digital.

Prevención de la ciberocupación
Prevenció de la ciberocupació

Amb l'aparició dels dominis blockchain, sorgeix el que es denomina ciberocupació 3.0 . Igual que en el passat amb els dominis tradicionals, els ciberocupants estan adquirint activament noms de domini blockchain que contenen marques reconegudes. En registrar aquests dominis, pots evitar que tercers no autoritzats s'apropiïn de la teva identitat en la Web3.

Nuevas oportunidades comerciales
Noves oportunitats comercials

Els dominis blockchain també poden ser utilitzats com a actius digitals verificables en forma de tokens no fungibles (NFT). Aquests NFTs poden oferir una propietat única i autenticada en la cadena de blocs, obrint noves oportunitats comercials per a la teva marca. Per exemple, podries vendre o intercanviar aquests NFTs com a part de la teva estratègia de màrqueting o fins i tot com una manera de recompensar als teus seguidors.

Exploración temprana
Exploració temprana

Registrar noms de domini relacionats amb Web3 i blockchain et permet estar a l'avantguarda de les tendències tecnològiques emergents, oferint-te l'oportunitat d'experimentar amb noves aplicacions i serveis abans que s'adoptin àmpliament.

Acelera tu crecimiento con la experiencia de Entorno

Per què Entorno Digital?

En Entorno Digital, hem estat a l'avantguarda a oferir solucions robustes per a la protecció de la identitat de marca en l'entorn digital. Amb l'adveniment de les tecnologies blockchain i Web3, l'espai digital està evolucionant, i nosaltres també. Ens complau presentar la nostra nova oferta de dominis Web3, una extensió natural dels nostres serveis existents dissenyats per a assegurar i enfortir la presència en línia de la teva marca en aquest nou horitzó digital.

Contactar

Servei integral de gestió de dominis web3 i protecció de marca en l'entorn blockchain

El nostre enfocament és doble: d'una banda, proporcionem un refugi segur per a aquells que desitgen protegir les seves marques en l'ambient Web3, assegurant que la seva identitat digital romangui intacta i resguardada davant qualsevol amenaça. D'altra banda, oferim un acompanyament expert per a aquells que desitgen aventurar-se i invertir en projectes innovadors en l'ecosistema blockchain, proporcionant el suport tècnic i estratègic necessari per a navegar amb confiança en aquest nou entorn.

Amb Entorn Digital, obtens no sols un registrador de dominis de confiança, sinó també un aliat estratègic que entén profundament les dinàmiques del sector i està compromès a facilitar la teva transició. La nostra llarga trajectòria i el coneixement acumulat al llarg dels anys ens permeten oferir solucions a mesura que satisfan tant les necessitats de protecció de marca com les aspiracions d'inversió en projectes capdavanters de l'entorn Web3.

Servicio integral

Per a què s'utilitzen els dominis Web3?

Els dominis Web3 són una innovació revolucionària que es basa en la tecnologia blockchain per a proporcionar una nova manera d'interactuar i transaccionar en l'entorn digital. Aquí et presentem alguns dels usos i aplicacions principals dels dominis Web3:

Identidad Digital Verificable
Identitat Digital Verificable

Els dominis Web3 proporcionen una identitat digital única i verificable en la blockchain, la qual cosa és crucial per a establir la propietat i l'autenticitat en l'espai digital.

Desarrollo de Aplicaciones Descentralizadas
Desenvolupament d'Aplicacions Descentralitzades

Els dominis Web3 faciliten el desenvolupament i l'operació d'aplicacions descentralitzades (dApps), proporcionant una direcció humanament llegible perquè els usuaris accedeixin als teus serveis.

Contratos Inteligentes
Contractes Intel·ligents

Els dominis Web3 poden interactuar amb contractes intel·ligents, facilitant transaccions segures i automatitzades en la blockchain.

Activos Digitales y Tokens No Fungibles (NFTs)
Actius Digitals i Tokens No Fungibles (NFTs)

Els dominis Web3 poden ser utilitzats com a actius digitals, i fins i tot poden ser tokenizados com NFTs, oferint noves oportunitats de monetització i comerç.

Direcciones de Carteras Cripto
Adreces de Carteres Cripto

Els dominis Web3 poden simplificar les adreces de les carteres criptogràfiques, reemplaçant les cadenes de caràcters alfanumèrics llargues i complexes per noms de domini fàcils de recordar.

Interoperabilidad y Comunicación entre Plataformas
Interoperabilitat i Comunicació entre Plataformes

En l'ecosistema web3, on hi ha una varietat de blockchains, tokens, protocols i aplicacions descentralitzades, la interoperabilitat és fonamental, facilitant la integració i col·laboració entre diferents plataformes en l'entorn descentralitzat.

Protecció de marca en l'entorn Web3

En l'entorn Web3, un domini resguarda la identitat de la teva marca. Si algú registra un domini Web3 amb el teu nom de marca i l'usa fraudulentament, pot danyar la teva reputació i confondre als teus clients. En registrar la teva marca com un domini Web3 amb Entorn Digital, prevens usurpacions, estableixes una presència digital autèntica en la blockchain i assegures una interacció segura amb les teves stakeholders, explorant noves oportunitats en aquest nou espai digital amb confiança.

Contactar

Acelera tu crecimiento con la experiencia de Entorno
 • Que són els dominis WEB3?

  Els dominis web3 són noms de domini que es registren en una xarxa blockchain, com per exemple Ethereum. Es poden utilitzar per a enviar i rebre pagaments de criptomonedes, accedir a dApps i interactuar amb contractes intel·ligents. Les direccions d'una xarxa blockchain tradicionals són cadenes llargues i complexes de caràcters i aquests dominis ho fan més fàcil

  Un nom de domini de blockchain es pot utilitzar de diverses maneres dins de l'ecosistema web3 més ampli.

  En lloc de recordar una adreça complexa amb el domini WEB3 els usuaris poden enviar i rebre pagaments de criptomonedes més fàcilment.

  Proporciona accés de fàcil ús a dApps amb un nom d'usuari llegible.

  Es poden utilitzar per a crear i allotjar llocs web en web3.

  Els dominis web3 ofereixen una sèrie d'avantatges en les xarxes blockchain, entre les quals s'inclouen:

  • Descentralització: Els dominis web3 es registren i gestionen en una xarxa blockchain descentralitzada, cosa que significa que no hi ha una única entitat que els controli. Això els fa més segurs i resistents a la censura.
  • Propietari: Els propietaris de dominis web3 tenen el control total dels seus dominis. Poden transferir-los, vendre'ls o llogar-los.
  • Personalització: Els dominis web3 es poden personalitzar amb noms de domini únics .
 • Funciona igual un domini web3 que un domini d'internet convencional?

  No, els dominis web en la web 3.0 (sovint associats amb aplicacions descentralitzades basades en blockchain) no funcionen de la mateixa manera que els dominis d'Internet convencionals. Hi ha diferències significatives en com es gestionen i resolen els noms de domini en aquests dos contextos. Aquí hi ha algunes diferències clau:

  • Centralització vs. Descentralització: Els dominis web convencionals (com els que usen HTTP i HTTPS) Depenen de registres de noms de domini centralitzats i autoritats de registre que mantenen una base de dades central. En canvi, en la web 3.0, els dominis es gestionen de forma descentralitzada utilitzant tecnologies de registre en blockchain . Això significa que no hi ha una entitat central que controli els dominis web3.
  • Sistema de resolució: En la web convencional, el sistema de resolució de noms de domini (DNS) s'utilitza per a traduir noms de domini en direccions IP, la qual cosa permet que els usuaris accedeixin a llocs web. En la web 3.0, els noms de domini es resolen a través de contractes intel·ligents en blockchain
  • Control i propietat: En la web convencional, els noms de domini són propietat de la persona o entitat que els registra i paga per ells. En la web 3.0, els noms de domini poden associar-se a adreces de criptomonedes i ser gestionats pel titular d'aquesta adreça.
  • Interoperabilitat: Els dominis web convencionals són àmpliament interoperables en la World Wide Web. Els dominis web3, en canvi, poden estar associats a aplicacions o plataformes específiques que utilitzen tecnologies blockchain particulars, la qual cosa pot limitar la seva interoperabilitat amb altres sistemes.
  • Extensions i format: Els dominis web convencionals utilitzen extensions de domini com .com, .org, .net, etc. En la web3, els noms de domini poden variar en format i extensió i no són universals per a totes les xarxes blockchain

  Els dominis web3 operen de manera diferent a causa de la seva base descentralitzada i el seu ús de blockchain. No segueixen les mateixes regles i sistemes que els dominis convencionals basats en DNS. Això implica que el seu funcionament i la seva gestió són diferents i estan dissenyats per a recolzar la visió d'una web descentralitzada i autònoma.

 • Que passa amb el domini si es tanca la xarxa blockchain?

  Si es tanca la xarxa blockchain, els dominis web3 associats a aquesta xarxa deixaran d'existir. Això es deu al fet que els dominis web3 s'emmagatzemen en la cadena de blocs, i si la cadena de blocs es tanca, les dades emmagatzemades en ella es perdran.

  En el cas dels dominis web3 registrats en una xarxa blockchain descentralitzada el propietari del domini no podrà recuperar el seu domini. Això es deu al fet que les dades emmagatzemades en la cadena de blocs són públics i no es poden eliminar.

 • Quanta xarxes blockchain hi ha?

  És difícil dir amb certesa quantes xarxes blockchain hi ha en el món, ja que hi ha moltes xarxes petites i noves que es creen constantment. No obstant això, segons una estimació de Statista, a la fi de 2022 hi havia més de 10.000 xarxes blockchain actives a tot el món.

  Les xarxes blockchain es poden classificar en tres categories principals:

  • Xarxes públiques: Són xarxes obertes a qualsevol persona que vulgui participar. Les xarxes públiques més populars actualment podran ser Bitcoin, Ethereum, Solana…
  • Redes privades: Són xarxes que estan controlades per una entitat o grup d'entitats. Les xarxes privades s'utilitzen sovint per empreses i organitzacions per a emmagatzemar dades confidencials.
  • Xarxes híbrides: Són xarxes que combinen elements de xarxes públiques i privades. Les xarxes híbrides s'utilitzen sovint per a aplicacions que requereixen un equilibri entre descentralització i seguretat.

  Algunes de les xarxes blockchain més populars són:

  • Bitcoin: És la primera i més popular xarxa blockchain. Bitcoin s'utilitza com a moneda digital per a realitzar transaccions financeres.
  • Ethereum: És una xarxa blockchain que permet la creació de contractes intel·ligents i aplicacions descentralitzades (dApps).
  • Solana: És una xarxa blockchain d'alta velocitat i escalabilitat. Solana s'utilitza per a una varietat d'aplicacions, incloent-hi finances descentralitzades (DeFi) i jocs.
  • Cardano: És una xarxa blockchain de tercera generació que se centra en l'escalabilitat, la seguretat i la sostenibilitat.
  • Polkadot: És una xarxa blockchain de parachains que permet la interoperabilitat entre diferents xarxes blockchain.
 • Poden existir les mateixes extensions de domini en diferents xarxes blockchain?

  Sí, en teoria és possible que existeixin les mateixes extensions de domini en diferents xarxes blockchain, però la forma en què s'implementen i gestionen aquestes extensions pot variar d'una xarxa a una altra. Les extensions de domini en una blockchain es coneixen com a "noms de domini blockchain" o "noms de domini descentralitzats". Aquí hi ha algunes consideracions importants:

  • Noms de domini específics de blockchain: Cada blockchain pot tenir el seu propi sistema de noms de domini específic. Per exemple, Ethereum té el sistema de noms de domini Ethereum (ENS), i Handshake és una blockchain dedicada a la gestió de noms de domini descentralitzats.
  • Interoperabilitat: La interoperabilitat entre diferents blockchains és un desafiament, i no és necessàriament senzill transferir noms de domini d'una blockchain a una altra. No obstant això, alguns projectes i protocols estan treballant en solucions per a permetre la transferència de noms de domini entre diferents blockchains.
 • Que cryptomonedas i xarxes són suportades amb els dominis .x .crypto .nft .wallet .polygon .dao .888 .zil .go .blockchain .bitcoin ?

  Aquests dominis suporten més de 200 monedes de la cadena principal i milers de tokens de múltiples cadenes. Els tokens compatibles inclouen xarxes com Ethereum Classic i ERC20, Binance Chain (BEP2 i BEP20), Polygon i Solana entre altres.

 • Existeixen més dominis WEB3 a més dels quals comercialitzem en la nostra WEB?

  Si , existeixen més dominis que anirem incorporant.

 • Es poden utilitzar els dominis .eth en altres xarxes blockchain diferents a Ethereum?

  No, els dominis web3 .eth només es poden utilitzar en la xarxa Ethereum. Això es deu al fet que l'extensió de domini .eth és específica de la xarxa Ethereum.

  No obstant això, existeixen altres dominis web3 que es poden utilitzar en diferents xarxes blockchain. Per exemple, Unstoppable Domains ofereix una varietat d'extensions de domini que es poden utilitzar en les xarxes Ethereum, Solana, Polygon, Bitcoin i altres.

  Els dominis web3 de Unstoppable Domains són NFT, cosa que significa que s'emmagatzemen en una cadena de blocs descentralitzada.

 • Com és la xarxa blockchain més usada en data d'avui?

  La xarxa blockchain més usada és Ethereum. Ethereum és una xarxa blockchain que permet la creació de contractes intel·ligents i aplicacions descentralitzades (dApps).

  Ethereum és la xarxa blockchain més utilitzada pels següents motius:

  • És la xarxa blockchain més popular per a dApps. Ethereum alberga una gran quantitat de dApps, incloent-hi aplicacions financeres descentralitzades (DeFi), jocs, i aplicacions d'entreteniment.
  • És la xarxa blockchain més utilitzada per a NFT. Ethereum és la xarxa blockchain nadiua dels tokens no fungibles (NFT), que són actius digitals únics que s'emmagatzemen en una cadena de blocs.
  • Té una gran comunitat de desenvolupadors. Ethereum té una gran comunitat de desenvolupadors que treballen en la creació de noves aplicacions i serveis per a la xarxa.

  Altres xarxes blockchain populars són:

  • Bitcoin: La primera i més popular xarxa blockchain. Bitcoin s'utilitza com a moneda digital per a realitzar transaccions financeres.
  • Solana: Una xarxa blockchain d'alta velocitat i escalabilitat. Solana s'utilitza per a una varietat d'aplicacions, incloent-hi finances descentralitzades (DeFi) i jocs.
  • Cardano: Una xarxa blockchain de tercera generació que se centra en l'escalabilitat, la seguretat i la sostenibilitat.
  • Polkadot: Una xarxa blockchain de parachains que permet la interoperabilitat entre diferents xarxes blockchain.
 • Què és un NFT i perquè serveix?

  Un NFT, o token no fungible, és un actiu digital únic que s'emmagatzema en una cadena de blocs. Els NFT es poden utilitzar per a representar una varietat d'actius, incloent-hi art, música, col·leccionables i més.

  Els NFT són únics perquè no es poden intercanviar entre si. Cada NFT té el seu propi identificador únic, la qual cosa ho fa impossible de duplicar. Això fa que els NFT siguin ideals per a representar actius que han de ser únics, com a obres d'art originals o col·leccionables rars.

  Els NFT es poden utilitzar per a una varietat de propòsits:

  • Representar actius digitals únics: Els NFT es poden utilitzar per a representar actius digitals únics, com a obres d'art, música, col·leccionables i més. Això permet als usuaris comprar i vendre actius digitals de manera segura i transparent.
  • Crear col·leccionables digitals: Els NFT es poden utilitzar per a crear col·leccionables digitals, com a targetes de beisbol, cromos de futbol i altres articles col·leccionables. Això permet als usuaris col·leccionar i intercanviar actius digitals de manera segura i transparent.
  • Implementar drets de propietat digital: Els NFT es poden utilitzar per a implementar drets de propietat digital. Això permet als propietaris de NFT controlar qui pot accedir i utilitzar els seus actius digitals.

  Els NFT són una tecnologia relativament nova. No obstant això, tenen el potencial de revolucionar la forma en què comprem, venem i emmagatzemem actius digitals.

  Aquí hi ha alguns exemples de com s'utilitzen els NFT:

  • Art: Els NFT s'utilitzen per a representar obres d'art digitals, com a pintures, escultures i fotografies.
  • Música: Els NFT s'utilitzen per a representar cançons, àlbums i altres formats de música digital.
  • Videojocs: Els NFT s'utilitzen per a representar elements de jocs, com a personatges, armes i objectes.
  • Col·leccionisme: Els NFT s'utilitzen per a representar col·leccionables digitals, com a targetes de beisbol, cromos de futbol i altres articles col·leccionables.
 • Com funcioan tecnicamente una web en blockchain?

  Una web en blockchain és un lloc web que s'emmagatzema i es distribueix a través d'una xarxa blockchain. Això significa que no hi ha un servidor central que controli el lloc web, sinó que s'emmagatzema en una xarxa descentralitzada d'ordinadors.

  El funcionament tècnic d'una web en blockchain és el següent:

  • El lloc web es codifica en un format que es pot emmagatzemar en una cadena de blocs.
  • El lloc web es divideix en blocs, que s'emmagatzemen en la cadena de blocs.
  • Cada bloc conté un hash del bloc anterior, la qual cosa garanteix que els blocs es connectin entre si.
  • La cadena de blocs es distribueix a través d'una xarxa d'ordinadors.
  • Quan un usuari accedeix a un lloc web en blockchain, el navegador descarrega el lloc web de la xarxa d'ordinadors. El navegador desxifra el lloc web i el mostra a l'usuari.

  Les webs en blockchain ofereixen una sèrie d'avantatges sobre les webs tradicionals

  • Seguretat: Les webs en blockchain són més segures que les webs tradicionals, ja que no hi ha un únic punt de fallada.
  • Descentralització: Les webs en blockchain són descentralitzades, cosa que significa que no hi ha una única entitat que les controli.

  No obstant això, les webs en blockchain també tenen alguns desavantatges:

  • Rendiment: Les webs en blockchain poden tenir un rendiment inferior a les webs tradicionals, ja que les dades han de descarregar-se de la xarxa d'ordinadors.
  • Complexitat: Les webs en blockchain poden ser complexes de crear i mantenir.

  Exemples de xarxes blockchain :

  • IPFS és un sistema d'arxius distribuït que permet als usuaris compartir arxius de manera segura i descentralitzada. Els llocs web construïts en IPFS es poden accedir i visualitzar des de qualsevol navegador web.
  • Filecoin és un sistema d'emmagatzematge en el núvol descentralitzat que permet als usuaris emmagatzemar dades de manera segura i rendible. Els llocs web construïts en Filecoin es poden accedir i visualitzar des de qualsevol navegador web.
  • Arweave és una plataforma d'emmagatzematge d'arxius en cadena de blocs que permet als usuaris emmagatzemar dades de manera permanent. Els llocs web construïts en Arweave es poden accedir i visualitzar des de qualsevol part del món.

Parla amb un dels nostres consultors

Tens alguna pregunta sobre com funciona o com podria beneficiar al teu negoci? Contacta'ns.

He llegit i accepto les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades.