Antispam

Seguretat total per al seu mail a un instant.

Cansat de rebre spam, virus i phishing a través del seu correu electrònic?

La solución más completa con nuestro servicio Antispam: Seguridad total para su mail en un instante. No hace falta que tenga el servidor de correo con nosotros.

Pruébelo gratis durante un mes y sin ningún compromiso. Si al finalizar el mes de prueba no queda satisfecho el servicio se desactivará.

El 95% de los usuarios que lo han probado no quieren volver a tener problemas.


30 DIES DE PROVA GRATUÏTA


Protecció contra amenaces transmeses per correu electrònic

El servei AntiSpam brinda protecció integral contra les amenaces més recents provinents de correus electrònics que poden inhabilitar la seva xarxa si manca de protecció. Amb el sistema usat per la nostra plataforma basada principalment en equips Barracuda, optimitza el rendiment del seu servidor de correu electrònic i, al mateix temps, utilitza les següents proteccions:

Proteccions antispam

Antispam

Protecció contra correu no desitjat

Els algoritmes i mètodes utilitzats són els més avançats i més complets de la indústria pel que fa a la detecció i el filtrat de correu no desitjat i, d'aquesta manera, s'obté una menor taxa de deteccions falses.

Antispam

Protecció antivirus

La utilització del bloqueig de virus de tres capes (bloqueig de virus, descompressió d'arxius i bloqueig del tipus d'arxiu), el motor antivirus inclòs ofereix una protecció completa contra els virus.

Antispam

Protecció contra l'engany de marca

Aquesta tecnologia evita l'ús d'adreces de remitent forjades o "enganyoses" en correus electrònics no sol·licitats. La característica contra l'engany de marca permet també a les organitzacions de major grandària especificar una llista d'adreces IP que estan autoritzades a tenir una direcció "De" que aparegui des de l'interior de l'organització per admetre diversos llocs i servidors de correu electrònic.

Antispam

Protecció contra "Phishing" (estafes electròniques).

Màxima protecció contra esquemes "phishing" que s'utilitzen amb freqüència per obtenir informació confidencial sobre una organització o sobre usuaris individuals.

Antispam

Protecció contra el software espia.

(Arxius adjunts) - s'analitzen tots els arxius adjunts i es detecten i eliminen immediatament els arxius executables de programari espia.

Antispam

Protecció contra atacs de negació de servei.

Els controls de taxa s'utilitzen per aturar els atacs de negació de servei i els atacs de correu brossa basats en diccionaris. Aquests sistemes de control de taxa són automàtics i estan integrats en els nostres sistemes.

Tarifes

Número de comptesAltaCuota anual per compte
Fins a 5 comptes e-mail
€24,00 / any
De 6 a 20 comptes e-mail
€22,80 / any
De 21 a 50 comptes e-mail
€60
€20,40 / any
De 51 a 100 comptes e-mail
€120
€18,00 / any
De 101 a 300 comptes e-mail
€150
€17,00 / any
De 301 a 500 comptes e-mail
€190
€15,60 / any
De 501 a 1000 comptes e-mail
€250
€14,40 / any
Més de 1001 comptes e-mail
€450
€13,20 / any