Google Workspace

Calendari, Correus, Documents i molt més... Sincronitzat en tots els teus dispositius

Google Workspace facilita el treball en equip i millora la productivitat

Google Workspace

Gaudeix de Gmail amb el teu domini propi

Calendaris integrats, amb sistemes de recerca molt potents i la protecció antispam de Gmail t'ajuden a millorar la productivitat. Totes les funcions empresarials millorades, amb una garantia de temps d'activitat del 99.9% i 30 GB d'emmagatzematge per usuari. A més, no inclou anuncis.

Google Workspace

El teu correu electrònic en el núvol

30 GB d'emmagatzematge per usuari, compartit entre Drive i Gmail. Tots els teus correus, contactes, calendaris i documents sincronitzats en tots els teus dispositius. Fes servir calendaris compartits per saber quan estan lliures els altres i programa reunions amb invitacions automàtiques per correu electrònic.

Google Workspace

Col·labora en temps real editant els teus documents en el núvol

Podràs guardar tots els teus documents en el núvol, editar-los, compartir-los i sincronitzar-los. Treballa fàcilment en documents, fulls de càlcul i presentacions en tots els dispositius, amb o sense connexió a Internet. Treballa en un mateix document amb els teus companys d'equip o amb persones alienes a la teva empresa. Visualitza de manera instantània els canvis que introdueixen els altres, comunica't amb ells a través del xat integrat i afegeix comentaris amb les teves preguntes.

Google Workspace

Participa en reunions cara a cara amb altres persones

Realitza videoconferències en alta definició mitjançant Hangouts amb fins a 15 persones des de qualsevol dispositiu. Pots compartir la pantalla amb altres usuaris, fer presentacions i conversar mentre treballes.

Google Workspace

Protege tus datos y dispositivos

Protegeix les dades de la teva empresa amb opcions de seguretat com la doble verificació o l'inici de sessió únic, i usa la gestió de dispositius mòbils per mantenir les dades fora de perill en cas de pèrdua d'un dispositiu o canvis a la plantilla d'empleats.

Arxiva els missatges de correu electrònic i els xats amb registre habilitat, i controla durant el temps que es retindran.

Google Workspace