Solucions

Plataforma d'intel·ligència de ciberamenaces

Guardian elimina les barreres i la complexitat de la ciberseguretat.

Protecció a ciberatacs

Els ciberatacs poden costar a una empresa més de 350.000 dòlars.

A mesura que el negoci d'una companyia creix, també ho fa la infraestructura i la petjada digital, augmentant la varietat de mètodes pels quals pot ser vulnerada, alterada o estafada.

Guardian Ciberseguretat és una eina que té com a objectiu gestionar el cicle PDCA per oferir un servei íntegre de protecció de ciberamenaces.

Nosaltres ens ocupem de la vostra seguretat.

Vostè es concentra en el seu negoci.

La plataforma d'intel·ligència Guardian Ciberseguretat per a la lluita contra les ciberamenaces elimina les barreres i la complexitat de la ciberseguretat. Descobriu, avalueu i previngueu ràpidament els riscos digitals per al vostre negoci, la vostra marca i els vostres clients.


Milloreu el compliment i la gestió de riscos

Gràcies a la intel·ligència estratègica contra amenaces de Guardian Ciberseguretat, disposareu d'una visió general del risc digital dels actius de la vostra empresa i veureu quina és la situació actual en matèria d'amenaces.

Generi eficiència operativa

Planifiqueu l'estratègia de defensa més adequada mitjançant la intel·ligència tàctica davant d'amenaces de Guardian, que analitza el comportament dels atacants i proporciona recomanacions sobre les contramesures.

Eviteu atacs que provoquen pèrdues quantioses

Utilitzeu la intel·ligència tècnica antiamenaces de Guardian Ciberseguretat per fer un seguiment de les amenaces d'alt risc i iniciar mesures de protecció internes i externes o contraatacs com els takedowns.

Tres solucions. Una plataforma.


La plataforma Guardian Ciberseguretat consta d'un motor de recollida de dades potent en temps real, un sofisticat analitzador d'amenaces i unes avançades metodologies de reparació.

Podeu accedir a un Servei de Protecció d'Actius Digitals (Radar), a la Gestió de la Superfície d'Atac Externa (Rastrejador) ia la Supervisió de Xarxes Socials, tot en un sol lloc.


Radar

Radar (DRPS)

Radar supervisa totes les dades en línia que inclouen la seva marca (incloent paraules clau, variacions de nom i certificats SSL) per identificar les amenaces procedents d'elements malintencionats.

Radar Identifica els riscos dels seus actius o infraestructures digitals, detecta els punts febles de la seva cartera i proporciona les millors solucions a qualsevol amenaça

Rastreador

Rastrejador (EASM)

El rastrejador us ajuda a fer front a les amenaces en el moment en què s'activen.

Monitoritzi constantment dominis o IPs maliciosos, descobreixi vulnerabilitats de certificats o dominis abans que es converteixin en un problema i faci una anàlisi d'amenaces en temps real sobre els riscos de seguretat.

RRSS

Supervisió de RRSS

Eviteu maniobres de phishing, intents d'estafa o suplantacions de comptes de xarxes socials de la vostra marca. Podeu rastrejar qualsevol abús contra la marca, i dur a terme un takedown immediat.

Guardian Ciberseguretat examina els perfils, contingut, activitat i mencions. Amb un programari de filtratge que es retroalimenta per garantir que pugui identificar amb precisió les suplantacions malicioses de la seva marca.

Com funciona Guardian Ciberseguretat?


Vostè decideix quin actiu vol protegir, i nosaltres identifiquem les paraules clau / paràmetres de cerca que cal supervisar.

Recopilem totes les dades rellevants de fonts de dades restringides, premium i públiques, les augmentem amb patrons de comportament i analitzem la informació pel seu nivell de risc.

Podreu analitzar on està en risc un actiu, iniciar les contramesures suggerides (o les seves pròpies), o treballar amb els nostres experts en seguretat directament.

En menys d'una hora podem activar Guardian mentre el nostre equip es manté a la seva disposició per perfeccionar la cerca de paraules clau i assegurar-se que sempre obté dades i informació rellevants.

Guardian Ciberseguretat explora contínuament desenes de fonts de dades com ara registres, arxius de dades obertes, xarxes socials i una selecció de xarxes de col·laboradors. Examina...

 • Comodins
  Quan s'adjunten prefixos i sufixos a les paraules clau en un intent d'iniciar un atac del tipus combosquatting.
 • Similitud
  Variacions de les paraules clau que sassemblen o sonen de forma similar en un intent diniciar un atac dhomogeneïtat, homografia.
 • Errors ortogràfics
  Errors deliberats (per exemple, errors tipogràfics) a les paraules clau en un intent d'iniciar un atac del tipus typosquatting.


Guardian Ciberseguretat us pot ajudar a…

 • Millorar la plataforma de gestió d'esdeveniments i informació de seguretat (SIEM).
 • Obtenir dades sobre possibles amenaces digitals, com ara l'squatting i el phishing.
 • Supervisar els seus actius digitals per assegurar-se que tots els certificats són segurs i es renoven a temps.
 • Garantir que la vostra empresa i la vostra marca no siguin suplantades.
 • Consulteu les mesures a prendre contra les amenaces de ciberseguretat.
 • Acabar amb les vulnerabilitats de la seguretat digital a temps real.

Protegeixi's de les amenaces digitals


Guardian Ciberseguretat detecta, elimina i preveu amenaces com el phishing i els atacs d'estafa o de presa de possessió de comptes. Ara disposa de les eines per reaccionar en temps real i implementar contra-estratègies.

Proteja su marca

Protegeixi la seva marca

Detecteu dominis similars, ús no autoritzat de logotips i campanyes de correu electrònic enganyoses. Guardian Ciberseguretat proporciona al vostre equip legal i/o de màrqueting un informe d'amenaces per ajudar-los a avaluar el nivell de risc dels atacs a la marca.

Proteja su dominio<

Protegeixi el teu domini

El domini és el seu actiu digital més valuós. Utilitzeu Guardian Ciberseguretat per identificar les combinacions de dominis de risc per detectar i controlar qualsevol usurpació de dominis.

Proteja su infraestructura digital

Protegeixi la seva infraestructura digital

Rebeu alertes automàtiques quan calgui renovar el domini, i superviseu els canvis en els certificats i la configuració del lloc web. El vostre equip de TI rebrà alertes sobre qualsevol vulnerabilitat existent.

Per què és tan potent Guardian Ciberseguretat?


Plataforma de extremo a extremo (end-to-end)

Plataforma d'extrem a extrem (end-to-end)

La seva empresa es pot comunicar i col·laborar en temps real a través de Guardian Ciberseguretat, ajudant-lo a optimitzar els fluxos de treball entre els diferents departaments. Podeu assignar amenaces, gestionar-les en un flux de treball integrat i escalar els problemes als nostres especialistes.

També podeu complementar els sistemes de seguretat existents mitjançant la integració amb l'API, webhook, o la integració personalitzada de Guardian Ciberseguretat.


Información práctica

Informació pràctica

Guardian Ciberseguretat no només mostra el problema, sinó que li proporciona la solució.

Quan es detecta una amenaça, Guardian Ciberseguretat es pot integrar amb el seu tallafocs per bloquejar els llocs maliciosos, iniciar una retirada o takedown "suau" o iniciar una retirada legal "dura". El que faci la plataforma depèn de la vostra estratègia de defensa digital predefinida.


La información adecuada en el momento preciso

La informació adequada en el moment precís

Guardian Ciberseguretat recopila automàticament totes les dades necessàries, les analitza per vostè i després li proporciona la contramesura adequada en funció de l'amenaça.

El seu equip rep alertes quan és pertinent i apropiada al canal de comunicació que desitgi (ja sigui mitjançant informes per correu electrònic, la plataforma Guardian Ciberseguretat o la nostra API).


Datos exhaustivos

Dades exhaustives

Guardian Ciberseguretat utilitza múltiples fonts de dades (inclosos registres DNS, certificats SSL, dades WHOIS i avisos d'amenaces) per ajudar-vos a comprendre totes les amenaces potencials d'un atac detectat.

Rastregem més de 1200 extensions de domini, detectant més de 450.000.000 de dominis actius i 150.000 nous dominis diàriament, i processem 10.000.000 de certificats al dia.


 • Ajuntament Barcelona
  Big Mat
  Cassa
  Ciberseguretat
  H10 Hotels
  Madrid Digital
 • Masella
  Moventis
  Porcelanosa
  RTVE
  Vinos Selección
  Visionlab

Per què les empreses s'uneixen a Guardian Ciberseguretat?


Garantía
Experts en la matèria

Guardian Ciberseguretat compta amb més de 20 anys d'experiència al sector, cosa que li permet protegir de manera eficaç la disponibilitat, la confidencialitat i la integritat dels seus actius digitals.

Internacional
Mentalitat global, enfocament local

El nostre equip és multinacional i multilingüe. Parlem en el vostre idioma i disposem d'experts locals preparats per respondre immediatament a les vostres trucades.

Experiencia
Fiable i segur

Totes les converses que mantingui a la plataforma Guardian Ciberseguretat, i amb el nostre equip, són completament segures i confidencials.

Contacta

  935 942 101