Registrar dominis

Troba el millor domini per al teu projecte

Noms de domini: Què, com i per què?

Un web potència teu negoci, el teu blog i la teva marca. El paper que juguen els dominis és el de mostrar el que fas i on estàs dins del món d'Internet. Representen la teva marca, els teus serveis i productes. El nom de domini pot ser el nom de la teva empresa, la teva marca i la teva adreça de correu electrònic per poder presentar una imatge professional a la xarxa. Si tens una idea del que vols registrar, busca a Entorno al noms de domini que t'interessen. Si vols podem ajudar-lo i t'assessorem per aconseguir el millor domini per al teu projecte.

Avantatges de registrar els teus dominis a Entorno Digital:

T'aconsellem en l'elecció dels productes que més et convenen, t'escoltem i t'ajudem a resoldre els teus dubtes. Gestionem més de 1000 extensions de domini diferents, entre dominis genèrics i territorials.

Gràcies al nostre model de negoci en línia, les nostres solucions les usen empreses del país i de tot el món. La nostra experiència en el sector d'Internet, i sobretot dels dominis, ens permet satisfer tant les necessitats de les grans empreses internacionals, com les de les empreses locals.

Registrar Dominios

Registradors acreditats

Som registradors autoritzats per ICANN, Esnic, Eurid, Fundació puntCAT, AFNIC ...

Gestionem directament la majoria de les extensions de domini que oferim, sense intermediaris.

Registrar Dominios

Extranet de dominis

Disposem d'una eina en línia que et permet gestionar els teus dominis, DNS, hosting, certificats SSL les 24 hores del dia tots els dies de l'any.

Registrar Dominios

Servei personalitzat

Si ho prefereixes ho fem tot per tu. Despreocupat dels registres, renovacions, configuracions, transferències, ... Nosaltres ocupem de tot i la teva dedicat al 100% a la teva activitat.

Registrar Dominios

Correu electrònic gratuït

En registrar el teu domini t'oferim un correu electrònic amb domini de 120 MB d'espai.

Registrar Dominios

Allotjament web gratuït

En registrar el teu domini t'oferim un espai de 120 Mb per poder publicar el teu web html totalment gratis

Registrar Dominios

Servei DNS gratuït

Si registres dels dominis amb nosaltres mitjançant la nostra web podràs utilitzar els nostres servidors de DNS de forma gratuïta i els podrà configurar fàcilment a través del teu usuari en la nostra extranet.

Registrar Dominios

Soport 24/7/365

Estem sempre al teu costat per ajudar-te amb tot el que necessitis. Contacta amb nosaltres a través del nostre telèfon, xat o correu electrònic.

Soport 24/7/365

Descomptes per volum

Si tens més de 10 dominis registrats contacta amb nosaltres per conèixer els nostres plans de descompte per volum.

Registrar Dominios

El teu domini el màxim d'assegurança

Defineix les acte-renovacions, bloqueja i desbloqueja els dominis que vostè vol, augmenta la seguretat d'accés al teu extranet per restriccions de ip, targeta de coordenades, activa el Whois privat .