Transferir Domini

Transfereix els teus dominis a Entorno Digital i guanya temps i diners unificant els teus dominis amb nosaltres.

Per transferir els teus dominis a Entorno Digital, només has d'introduir el domini i seguir les instruccions. Si tens dubtes truca'ns. Guanya temps i diners unificant els teus dominis amb nosaltres.

Normes generals:

  • S'ha d'iniciar la transferència amb temps suficient abans de l'expiració del domini.
  • El domini ha d'estar desbloquejat.
  • No es pot traspassar un domini que tingui menys de 2 mesos de vida o que s'hagi traspassat en els últims dos mesos.

RECORDA llegir els procediments del traspàs de dominis:

Procediments per a la transferència de dominis

Transferència de dominis .es

Pots sol·licitar la transferència de dominis .es a través del teu extranet. Només has d'introduir el domini .es i assegurar-te que el compte de correu del contacte administratiu està activa.


Nic.es envia un missatge al contacte administratiu (PCA) perquè validi la transferència. Aquest l'ha d'acceptar amb el seu identificador i contrasenya a Nic.es.

Un cop aprovada la sol·licitud el traspàs es realitza automàticament.

Si en un termini de 10 DIES NATURALS no de contestar al correu electrònic, la transferència quedarà anul·lada.

Per comprovar el compte de correu del contacte administratiu del domini fes click aquí.

Si vols canviar el compte de correu del PCA fes click aquí.

NOTA: Entorno Digital recomana que l'inici de la transferència de dominis .es s'iniciï 15 dies abans de la data d'expiració.


Transferència de dominis genèrics i nous dominis

Si tens un domini .COM, .NET, .ORG, .INFO, .BIZ, .MOBI, .CC, .TV, .XXX, .ASIA o un dels nous dominis i vols transferir-lo a Entorno has de seguir les següents instruccions :

És imprescindible que el domini estigui desbloquejat i que l'actual registrador et faciliti el codi de transferència (Auth ID)

Introdueix el domini que vols traspassar i el password (Auth. ID) en els camps corresponents. (Si no disposes d'aquest password ho has de sol·licitar al registrador actual i aquest està obligat a donar-te'l en menys de 5 dies).

Quan tinguis creada la sol·licitud de transferència hauràs d'anar a comandes i pagar-la. Enviarem un mail al correu del contacte administratiu i del titular per poder iniciar el procés de transferència. Un cop iniciat s'envia la petició al registre que informa a l'altre registrador de la transferència. Si no apareix cap contratemps el domini arriba a Entorno en 5 dies com a màxim.

Si es dóna el cas que la clau (Auth. ID) no és correcta rebràs un e-mail perquè puguis demanar un nou Auth. ID per poder modificar la sol·licitud.

Per poder transferir un domini genèric han d'haver transcorregut més de 60 dies des de la data de registre i més de 60 dies des de la útlima transferència. També s'ha de tenir en compte que no es poden transferir dominis que estan expirats.

Nota: El cost de transferència és el mateix que el de renovació i el domini queda renovat automàticament per un any més.


Transferència de dominis .CAT

Per a transferir un domini .cat a Entorno Digital has de seguir els passos següents.

És imprescindible que el domini .cat estigui desbloquejat i que el seu actual agent registrador et faciliti el codi de transferència (Auth ID)

Introdueix el domini .cat vols traspassar i el password (Auth. ID), a l'apartat transferir dominis. (Si no tens el password ho has de sol·licitar al registrador actual i aquest està obligat a facilitártelo).

Un cop iniciada la transferència del domini .cat, la Fundació puntCAT envia un comunicat a l'altre registrador, en el qual pot acceptar, declinar o no contestar. Si accepta o no contesta es realitza el canvi de registrador (Si no contesta el canvi es fa efectiu en 5 dies). En el moment que la transferència s'hagi fet efectiva t'ho comunicarem per e-mail.

Nota: El cost de transferència de dominis .cat és el mateix que el de renovació i el domini es renova automàticament per un any més des de la data d'expiració.


Transferència de dominis .EU

Has de sol·licitar l'Auth Code a l'actual registrador del domini .eu i que estigui desbloquejat.

Pots sol·licitar la transferència de dominis .eu des de l'apartat "Transferir domini".

El procés és automàtic.

Recorda que és molt important posar els servidors DNS a la transferència del domini .eu, si no s'enviarà la sol·licitud a EURid sense DNS i el domini deixarà de funcionar.