Correu Exchange

El teu correu sincronitzat en tots els teus dispositius, compartint contactes, calendaris, notes o tasques.

Correu Exchange és la solució de correu empresarial més completa i eficient. Accedeix a totes les teves dades des de qualsevol dispositiu: smartphone, tablet, PC o via web i les teves dades estaran sempre actualitzades. Comparteix el teu calendari per programar reunions i comparteix grups, contactes, tasques o sales de conferències.

Una de les principals avantatges d'aquest servei és que pots contractar només els comptes Exchange que necessitis, no cal contractar-lo per tots els comptes del domini, el que et permet reduir costos.

Gaudeix d'una completa eina de treball amb Correu Exchange.


Disc dur

Els nostres plans de hosting tenen capacitat d'emmagatzematge suficient, tant per als arxius web, bases de dades i correus electrònics que queden guardats en webmail. Esculli el pla de hosting segons les seves necessitats. Si supera l'espai permès per al panell se li cobrarà 0,05 € / mes per cada MB addicional. Podrà consultar l'espai ocupat en les estadístiques del panell del seu hosting.


Tràfic mensual il·limitat

El trànsit mensual es mesura per la quantitat de dades que es baixen o pugen a través del seu pla de hosting per web, correu electrònic o ftp.
Quan rep visites al seu lloc web, el nostre servidor envia el contingut al navegador del visitant. La mida d'aquests arxius és el tràfic consumit en aquesta visita. Un altre exemple és el dels correus electrònics que li manen als seus comptes i vostè es descarrega amb el seu client de correu. La mida de la informació dels seus correus rebuts també se suma al trànsit consumit. El mateix passa amb els arxius pujats o baixats a través de ftp al seu pla de hosting.
Si supera el tràfic mensual permès per al panell de control se li cobrarà 5 € / mes per cada GB consumit
Podrà consultar el tràfic mensual realitzat en les estadístiques del seu panell.


Servei de DNS

El servei de DNS (domain name Server) serveix per enllaçar el seu domini amb els servidors on estiguin allotjats els seus serveis d'Internet (web, correu, subdominis, ftp ...).
Aquest servei és configurable en temps real a través de la seva extranet. Recordeu que qualsevol modificació en el servei de DNS implica temps de propagació de 24 hores en tots els servidors de DNS del món.


Comptes POP3/IMAP

Cada panell de control inclou comptes de correu associades amb el seu domini. Podrà configurar el seu compte de correu en el seu ordinador o consultar des de qualsevol lloc, gràcies a l'eina Webmail.


Auto resposta

Funcionalitat que li permetrà crear un missatge d'avís que s'enviarà, automàticament, al remitent del missatge si vostè no està disponible. El cas més comú és activar quan està de vacances.


Webmail

Servei web que li permetrà consultar el seu correu des de qualsevol dispositiu connectat a Internet, simplement accedint a una adreça web, amb les seves contrasenyes de correu.

Preu

€10,00 / mes

per compte

Preu amb pagament i contracte anual. Precios sin IVA.


Garantia

15 dies de prova

Et tornem els diners si no quedes satisfet.

Continuar