€9,75 €24,95

Aquesta promoció finalitza el 31 de desembre de 2024
* Preus sense IVA
.eus

Dominis .eus

EUS és un domini genèric que serveix per identificar-te amb un nom, producte, marca, etc a Internet, mitjançant una pàgina web o altres serveis com el correu electrònic. Per exemple si algú vol veure la teva pàgina web que està sota el teu domini EUS escriurà en un navegador www.elteunomdemarca.eus

Podem registrar dominis .eus de 1 o 2 caràcters. Si estàs interessat contacta amb nosaltres.

El domini .eus servirà de plataforma per al desenvolupament i promoció del euskera i la cultura basca. El .eus serà una eina de normalització lingüística a nivell mundial a través d'Internet, garantint el seu reconeixement internacional.

.eus ha millorat el posicionament dels continguts en euskera i també ha fet més present la indústria cultural basca a Internet.

Programa de Pioners: FINALITZAT

El Programa de Pioners permetrà que 90 pioners .eus (90 llocs web) siguin els únics noms de domini .eus visibles en internet per un període de 6 mesos.

Aquest programa de Pioners pretén fomentar els dominis .eus.Tota persona, institució pública, associació o empresa que desitgi convertir-se en pioner de .eus haurà de presentar la seva proposta i l'aportació econòmica o combinada en espècies, aportació que suposarà una ajuda econòmica al projecte del nou domini .eus.


.eus

Requeriments de dominis .eus

A la fase Lliure dels dominis .eus, qualsevol persona física o jurídica podrà registrar dominis en aquesta extensió, però haurà de demostrar connexió amb la cultura i la llengua basca per utilitzar-lo. El domini ha de tenir contingut mínim significatiu en basc, encara que es mostri també en altres idiomes. En cas que no mostri contingut en basc, haurà de tenir continguts relacionats amb la cultura basca.

Aquesta fase es regeix per la norma del que primer arriba, primer registra.


.eus

Serveis addicionals

- Amb la compra del teu domini .eus pots seleccionar els nostres serveis de DNS per l'activació del teu domini ".eus".

- Entorno posa a la teva disposició amb el registre del domini .eus una àmplia gamma de serveis de hosting, servidors virtuals i certificats SSL.

- Si estàs interessat en la recuperació o vigilància d'un domini .eus pots veure la nostra secció de serveis corporatius.

- Al comprar el domini web amb l'extensió .eus podem ajudar-te en el teu projecte de presència a internet amb aplicacions opensource tipus Wordpress, Drupal, etc. o projectes a mida allotjats en el teu domini web .eus


.eus

Característiques

Per registrar dominis genèrics .eus has de completar el formulari de registre on-line.
Caràcters permesos:
- Mínim: 1
- Màxim: 63
- Lletres i nombres
- Guions ("-"), No es permeten guions a l'inici o al final del nom de domini.
Els dominis .eus es poden contractat entre 1 i 10 anys.


.eus

Com renovar

Per renovar dominis .eus aquests han d’estar en període de renovació i es poden renovar entre 1 i 9 anys.
Aquest període s’inicia 30 dies abans de la data d’expiració.
Els dominis .eus també admeten renovació anticipada.


.eus

Com transferir

Per a transferir dominis .eus és necessari:
- Auth code. Aquest codi te l'ha de facilitar l'actual registrador.
- Que estiguin desbloquejats. Si no és així has de demanar el desbloqueig.
- Que tinguin més de 60 dies de registre.
Al transferir dominis .eus aquests es renoven per un any més a partir de la data d'expiració. El procés té una durada máxima de 5 dies.
Es recomana iniciar la transferència amb suficients dies d’antelació respecte a la data d’expiració per a evitar que aquesta sigui denegada.


.eus

Canvi de titular

Només podem fer un canvi de titular d'un domini .eus si Entorno Digital és el Registrador acreditat. Si no és així, el primer que hem de fer és transferir-lo a Entorno Digital.

El canvi de titular pots fer-lo directament des de la teva extranet. Es sol.licita des de l'apartat "Canvi de Titular". Una vegada pagada la sol.licitud s'envien dos correus electrònics, un a l'actual propietari i altre al nou. L'acceptació d'aquests dos correus realitza el canvi de Titular.

El canvi de titular de .eus té un cost de 50 euros (preus sense IVA) .


.eus

Modificació de contactes i DNS

Pots modificar els contactes i servidors de DNS dels teus dominis .eus a través del teu panell de control, al que pots accedir des de l‘apartat “USUARI REGISTRAT” del nostre web.
Les modificacions es realitzen en temps real i no tenen cost (Excepte el canvi de titular).