Solucions

DNS Premium Anycast

Augmenteu el rendiment del vostre lloc web abans que el trànsit arribi al vostre servidor.

Augmenteu el rendiment del vostre lloc web abans que el trànsit arribi al vostre servidor.

Utilitzeu el nostre servei DNS d'alta disponibilitat i baixa latència, amb funcions avançades d'encaminament de trànsit. El nostre DNS Anycast Premium sexecuta en una xarxa DNS Anycast altament fiable.

Quan el navegador d'un client busca l'adreça IP del vostre lloc web, la nostra xarxa Anycast DNS optimitza la velocitat de resolució de DNS a través d'un anell de servidors de noms sempre actius i fàcilment accessibles a tot el món.

El servidor més proper mai és lluny!

2 x proveidor de DNS

50 x PoPs

Trànsit il·limitat

100% Anycast

Suport DNSSEC

SLA: 99,999%

Per què hauria d'actualitzar a Premium Anycast DNS?

  • Les sol·licituds dels clients s'envien al servidor més proper a través de la nostra xarxa global ultraràpida. També podeu alternar la càrrega entre servidors.
  • Els vostres registres DNS se sincronitzaran automàticament a través de la nostra xarxa de servidors de noms. I sense cap punt de falla, la probabilitat de temps d'inactivitat es redueix significativament.
  • La infraestructura està allotjada a centres de dades segures i redundants distribuïdes per tot el món. Això redueix la possibilitat datacs DDoS.

Anycast DNS Plus ofereix la màxima seguretat en admetre DNSSEC, cosa que el protegeix contra atacs i mitiga els riscos amb infraestructures allotjades en centres de dades segurs i redundants distribuïts per tot el món.

DNS Premium Anycast

Disponibilitat i resistència: el servei DNS és escalable perquè es basa en una infraestructura informàtica de vora distribuïda i un entorn cloud. Tota la plataforma es reflecteix a diverses regions. La detecció i la monitorització automàtica de falles es combinen amb un mecanisme de commutació per error que garanteix la recuperació en pocs segons. Entorn Premium DNS està fet a partir de dos proveïdors Anycast discrets, cosa que garanteix que fins i tot si un és víctima d'un problema, la segona xarxa és més que capaç d'assumir la càrrega.

Arquitectura DNS - dual: El servidor dual resol les consultes localment si l'extensió del nom de domini de la consulta és local, si no, reenvia als servidors DNS de reenviament anteriors.

Altres serveis estàndard: APEX CNAME, reenviament web, reenviament de correu, AXFR

DNS Premium Anycast li proporciona protecció davant...

DNS Premium Anycast

Denegació de servei DDoS

Protegeix la teva web davant d'atacs de sobrecàrrega de peticions

DDoS (Distributed Denial of Service) o allò que es traduiria en espanyol com: atac distribuït de denegació de serveis. El que fa és fer servir un grup d'ordinadors zombies o ordinadors dedicats per atacar un sol sistema o objectiu per sobrecarregar-lo i forçar-lo a apagar-se sense que altres usuaris, l'usuari real d'aquest lloc web o aquesta entitat, puguin accedir a l'arxiu. En general, es tracta d'ordinadors personals infectats amb virus a aquest efecte: controlats des del mateix punt i utilitzant els seus recursos per fer atacs DDoS.