.madrid

Dominis .madrid

MADRID és un domini genèric que serveix per identificar-te amb un nom, producte, marca, etc a Internet, mitjançant una pàgina web o altres serveis com el correu electrònic. Per exemple si algú vol veure la teva pàgina web que està sota el teu domini MADRID escriurà en un navegador www.elteunomdemarca.madrid

El domini .Madrid és una extensió de domini de la capital d'Espanya, Madrid, seguint els passos d'altres ciutats amb extensió pròpia com la seva veïna .barcelona / .london .paris .berlin a Europa o .nyc a Amèrica.
Amb l'obertura de l'extensió el registre pretén facilitar la comunicació digital i proporcionar una plataforma per al desenvolupament urbà en l'espai digital de la Comunitat de Madrid, per a més, enfortir la imatge de Madrid a Internet

¿Quién puede registrar el .madrid?

Poden registrar dominis de segon nivell .Madrid les persones físiques, jurídiques i organitzacions amb bona fe, que estan unides d'alguna forma a la Comunitat de Madrid.

La presència i bona fe per ser elegible es pot determinar per:

Residència a la zona de Madrid

L'exercici d'activitats comercials lícites a l'àrea de Madrid

Les activitats culturals, recreatives i activitats esportives a la zona de Madrid, o qualsevol altre tipus de presència directa o indirecta que és generalment acceptada com a legítima a la zona de Madrid

Per facilitar la validació, els sol·licitants estan obligats a declarar la seva intenció d'ús del nom de domini .Madrid registrat i el contacte administratiu ha de tenir una adreça física en la Comunitat de Madrid.


.madrid

Requeriments de dominis .madrid

Fase libre: 17/12/2019
En la Fase lliure dels dominis .Madrid, qualsevol persona física o jurídica podrà registrar dominis en aquesta extensió. Aquesta fase es regeix per la norma del que primer arriba, primer registra. Les tarifes de registre són les de la fase lliure general.


16/07/19 - 10/12/19 Solicituts amb prioritat FINALITZADA

El registre obre un període de prioritat fins el 10 de desembre per poder registrar .Madrid abans que la fase lliure.

En cas de dues sol·licituds pel mateix nom de domini, el domini serà assignat a la sol·licitud amb major ordre de prioritat (sent 1 la màxima prioritat). No hi ha prioritat per ordre d'arribada. Els dominis seran assignats un cop finalitzi la fase el 10/12/19 mai abans.
Les prioritats són les següents

  • Prioridad 1: Administració pública FINALITZADA
  • Prioridad 2: És la màxima prioritat, el domini serà assignat als sol·licitants amb marca registrada ia més validades al TMCH. El nom de domini haurà de ser idèntic a la marca a TMCH.
  • Prioridad 3: Poden optar Marques registrades amb validesa a Espanya (oepm, euipo, WIPO amb validesa Espanya) A més de les indicacions geogràfiques reconegudes i Consells Reguladors. El nom de domini haurà de ser idèntic a la marca o denominació.
  • Prioridad 4: Entitats locals amb domicili social a la Comunitat de Madrid (Corporacions / Entitats sense ànim de lucre) podran sol·licitar:
    • Nom de la companyia i els seus noms comercials.
    • Noms que coincideixen amb dominis registrats per ells en altres TLDs abans del 2019.07.04, que estan en ús i relacionats amb l'activitat de la societat.
  • Prioridad 5: Denominada Landrush. És lliure per al registre de .Madrid sense requisits. Qualsevol pot optar a aquesta fase. En cas de 2 sol·licuts es decidirà per subhasta

.madrid

Serveis addicionals

- Amb la compra del teu domini .madrid pots seleccionar els nostres serveis de DNS per l'activació del teu domini ".madrid".

- Entorno posa a la teva disposició amb el registre del domini .madrid una àmplia gamma de serveis de hosting, servidors virtuals i certificats SSL.

- Si estàs interessat en la recuperació o vigilància d'un domini .madrid pots veure la nostra secció de serveis corporatius.

- Al comprar el domini web amb l'extensió .madrid podem ajudar-te en el teu projecte de presència a internet amb aplicacions opensource tipus Wordpress, Drupal, etc. o projectes a mida allotjats en el teu domini web .madrid


.madrid

Característiques

Per registrar dominis genèrics .madrid has de completar el formulari de registre on-line.

Caràcters permesos:

- Mínim: 1

- Màxim: 63

- Lletres i nombres

- Guions ("-"), No es permeten guions a l'inici o al final del nom de domini.

Els dominis .madrid es poden contractat entre 1 i 10 anys.


.madrid

Com renovar

Per renovar dominis .madrid aquests han d’estar en període de renovació i es poden renovar entre 1 i 9 anys.

Aquest període s’inicia 30 dies abans de la data d’expiració.

Els dominis .madrid també admeten renovació anticipada.


.madrid

Com transferir

Per a transferir dominis .madrid és necessari:

- Auth code. Aquest codi te l'ha de facilitar l'actual registrador.

- Que estiguin desbloquejats. Si no és així has de demanar el desbloqueig.

- Que tinguin més de 60 dies de registre.

Al transferir dominis .madrid aquests es renoven per un any més a partir de la data d'expiració. El procés té una durada máxima de 5 dies.

Es recomana iniciar la transferència amb suficients dies d’antelació respecte a la data d’expiració per a evitar que aquesta sigui denegada.


.madrid

Canvi de titular

Només podem fer un canvi de titular d'un domini .madrid si Entorno Digital és el Registrador acreditat. Si no és així, el primer que hem de fer és transferir-lo a Entorno Digital.

El canvi de titular pots fer-lo directament des de la teva extranet. Es sol.licita des de l'apartat "Canvi de Titular". Una vegada pagada la sol.licitud s'envien dos correus electrònics, un a l'actual propietari i altre al nou. L'acceptació d'aquests dos correus realitza el canvi de Titular.

El canvi de titular de .madrid té un cost de 50 euros (preus sense IVA) .


.madrid

Modificació de contactes i DNS

Pots modificar els contactes i servidors de DNS dels teus dominis .madrid a través del teu panell de control, al que pots accedir des de l‘apartat “USUARI REGISTRAT” del nostre web.

Les modificacions es realitzen en temps real i no tenen cost (Excepte el canvi de titular).


Madrid

Capital de: Espanya

Idioma: Espanyol

Població: 3.223.334 hab. (2018)


Domini en internet: .madrid


Extensions relacionades

.es  .barcelona  .eu