.eu

Dominis .eu

EU és un domini genèric que serveix per identificar-te amb un nom, producte, marca, etc a Internet, mitjançant una pàgina web o altres serveis com el correu electrònic. Per exemple si algú vol veure la teva pàgina web que està sota el teu domini EU escriurà en un navegador www.elteunomdemarca.eu

.EU és l'extensió de domini geogràfic (ccTLD) per a la Unió Europea. Està oberta a qualsevol organització o resident en els estats membres de la UE (entre ells Islàndia, Liechtenstein i Noruega). Si tu o la teva empresa fa negocis a la Unió Europea, l'extensió de domini EU t'aportarà un públic més gran. Només cal pensar que això són més de 700 milions de visitants per al teu lloc web. Registra el teu nom de domini EU avui, però prepara't per a les multituds.


.eu

Requeriments de dominis .eu

REGISTRE I RENOVACIÓ DE NOMS DE DOMINI

les següents persones poden registrar noms de domini .eu:

(i) un ciutadà de la Unió, independentment del seu lloc de residència;
(Ii) una persona física que no sigui ciutadà de la Unió i que sigui resident d'un Estat membre;
(Iii) una empresa establerta a la Unió; o
(Iv) una organització establerta en la Unió, sense perjudici de l'aplicació de la legislació nacional.

en el moment de la retirada del Regne Unit, els ciutadans de la UE residents al Regne Unit encara poden mantenir la seva (s) nom (s) de domini .eu gràcies als canvis en els criteris d'elegibilitat de .eu que, a partir del 19 d'octubre de 2019, veuran els criteris de ciutadania agregats als criteris de residència.

A partir de la data de retir, les empreses i empreses establertes al Regne Unit però no en els ciutadans de la UE i de tercers països (és a dir, ciutadans que no són membres de la UE-27) que resideixen al Regne Unit ja no podran registrar el domini .eu noms o, si són .eu registrats, per renovar els noms de domini .eu registrats abans de la data de retirada.


.eu

Serveis addicionals

- Amb la compra del teu domini .eu pots seleccionar els nostres serveis de DNS per l'activació del teu domini ".eu".

- Entorno posa a la teva disposició amb el registre del domini .eu una àmplia gamma de serveis de hosting, servidors virtuals i certificats SSL.

- Si estàs interessat en la recuperació o vigilància d'un domini .eu pots veure la nostra secció de serveis corporatius.

- Al comprar el domini web amb l'extensió .eu podem ajudar-te en el teu projecte de presència a internet amb aplicacions opensource tipus Wordpress, Drupal, etc. o projectes a mida allotjats en el teu domini web .eu


.eu

Característiques

Per registrar dominis genèrics .eu hauràs de completar el formulari de registre on-line.

Caràcters permesos:

- Mínim: 2

- Màxim: 63

- Lletres i nombres

- Guions ("-"), No es permeten guions a l'inici o al final del nom de domini.

El domini es registra entre 1 i 10 anys.


.eu

Com renovar

Per renovar dominis .eu el domini ha d'estar en període de renovació i es poden renovar entre 1 i 9 anys.

Aquest període s'inicia 30 dies abans de la data d'expiració i el domini es pot renovar fins a la data d'expiració.

El domini .eu també admet renovació anticipada.


.eu

Com transferir

Per a transferir un domini .eu és necessari:

- Auth code. Aquest codi l'hi ha de facilitar l'actual registrador.

- Que el domini estigui desbloquejat. Si no és així el client ha de demanar el desbloqueig a l'actual registrador.

- Que el domini tingui més de 60 dies de registre.

En la transferència dels dominis .eu el domini es renova per un any més a partir de la data d'expiració. El procés de transferència és immediat.

Es recomana iniciar la transferència amb suficients dies d'antelació respecte a la data d'expiració per a evitar que aquesta sigui denegada.


.eu

Canvi de titular

Només podem fer un canvi de titular si Entorno Digital és el Registrador del domini. Si no és així, el primer que hem de fer és transferir el domini a Entorn Digital.

El canvi de titular pots fer-lo directament des de la teva extranet. Es Sol.licita des de l'apartat "Canvi de Titular". Una cop pagada la sol.licitud s'enviaran dos correus electrònics, un a l'actual propietari i altre al nou. L'acceptació d'aquests dos correus realitzarà el canvi automàtic de Titular.

El canvi de titular té un cost de 50 euros (preus sense IVA).


.eu

Modificació de contactes i DNS

Pots modificar els contactes i servidors de DNS dels teus dominis .eu a través del teu panell de control, al que pots accedir des de l'apartat "USUARI REGISTRAT" del nostre web.

Les modificacions es realitzen en temps real i no tenen cost (Excepte el canvi de titular).