TM Clearinghouse

L'únic sistema oficial de protecció de marques, imprescindible per a registrar un domini en el període de Sunrise d'un nou gTLD.

Protegeix la teva marca a Internet

El Trademark Clearinghouse (TMCH) és l'únic sistema oficial de protecció de marques, imprescindible per a qualsevol marca registrada que vulgui registrar un domini en el període de Sunrise d'un nou gTLD.

En registrar la teva marca al TMCH, podràs sol·licitar el domini corresponent, durant les fases de Sunrise dels nous gTLDs, sense necessitat de passar un procés de validació per cada nova extensió. Per optar a registrar dominis a Sunrise has de demostrar ús d'aquesta marca (exemples d'etiquetes, envasos, campanyes de màrqueting ...)

A més, quan un tercer registri un domini que coincideixi amb la teva marca inscrita al Trademark Clearinghouse, t'ho notificaran


Consulta els nostres Preus de Trademark Clearinghouse al registrar

Si has de registrar diverses marques al TMCH Contacta amb nosaltres per conèixer els nostres descomptes per volum.


Serveis inclosos

El Sunrise és un període de registre que s'ofereix durant temps limitat als titulars de marques, per a poder obtenir el domini que coincideixi amb la seva marca, abans de l'obertura al públic en general. El període Sunrise és obligatori per a tots els gTLD i disposar de la marca registrada i validada en el Trademark Clearinghouse TMCH, és el requisit imprescindible per poder registrar un domini a Sunrise.

El sistema d'alertes del TMCH és un servei de notificacions per informar els titulars de les marques sobre possibles infraccions. A la pràctica, un sol·licitant d'un domini veurà un avís advertint-li que està intentant registrar un domini que coincideix amb una marca registrada a TMCH. Si malgrat l'avís, el sol·licitant contínua amb el registre, s'envia una notificació al titular de la marca, perquè prengui les mesures que cregui necessàries per protegir els seus drets de propietat intel·lectual.

Servicios incluidos en la tarifa

- Registro de los datos de marca

- Verificación de la marca

- Servicios de Sunrise

- Aviso de registro de un dominio idéntico a tu marca, por parte de un tercero, mientras la tengas inscrita en el Trademark Clearinghouse.


Servei opcional


El nostre servei de Vigilància de marques amplia la cobertura respecte al de l'Trademark Clearinghouse:

- Avisa quan es registra un domini que sigui igual o que continguin la teva marca.

- Operatiu per a dominis .com, .net, .es, .com.es i nous gTLDs.