.com.ar

Dominis .com.ar

COM.AR és el domini territorial geogràfic de Argentina. De forma senzilla un domini COM.AR serveix per identificar-te con un nom, producte, marca, etc a Internet mitjançant una pàgina web o d'altres serveis com el correu electrònic. Per exemple si algú vol veure la teva pàgina web que está sota el teu domini COM.AR escriurà en un navegador www.elteunomdemarca.com.ar


Ja disponible el registre de dominis .ar, més info a Nou domini .ar

El seu nom oficial és: República Argentina

Està situada en l'extrem meridional d'Amèrica del Sud. És el segon país en extensió de sudamérica i el vuitè del món. Posseeix una superfície continental de 2.791.810 Km2 comptant les Illes Malvines, altres illes de l'Atlàntic Sud i un sector de l'Antàrtida.

Limita amb Bolívia i Paraguai pel nord, amb el Brasil, Uruguai i l'Oceà Atlàntic per l'est, amb l'Oceà Atlàntic i Xile per l'oest i el sud.

La capital d'Argentina és Buenos Aires i el seu idioma oficial l'espanyol.

Segons el Banc Mundial, el seu PBI nominal és el 30è més important del món, però si es considera el poder adquisitiu seu PIB total transforma el país en la 23 economia més important del món. o com un mercat emergent. Actualment l'Argentina està classificada com un país d'ingressos mitjans alts.

La seva població estimada el 2009 va ser de 41.000.000 d'habitants dels quals segons dades de Nielsen-Online més de 20.000.000 són usuaris d'internet, la qual cosa suposa aprox. un 49% de la població. El nombre d'internautes ha crescut un 700% des de l'any 2000.

Segons Verisign, el 2007 l'Argentina va ser el país de Llatinoamèrica amb més dominis registrats a internet i el setè al món, darrere d'Alemanya, Regne Unit, Xina, Holanda, Unió Europea (per .ue) i Itàlia. Segons fonts del sector van ser prop del 1.5 mill els dominis registrats sota l'extensió .ar


.com.ar

Requeriments de dominis .com.ar

- El registre del domini .com.ar és lliure per a qualsevol persona, organització o empresa d'Argentina que desitgi registrar un domini .com.ar.

- El titular o contacte administratiu ha de tenir una adreça física a Argentina.

- Si ets una empresa de fora d'Argentina podem oferir-te tots els tràmits per validar els dominis com.ar en Nic d'Argentina (Contactar per a tarifes de validació i pressupost a mida).


.com.ar

Serveis addicionals

- Disposem de servei de contacte local.

Si no disposa de contacte al país Entorno Digital li pot facilitar: Servei de contacte........25 eu/any.

- Amb la compra del teu domini .com.ar pots seleccionar els nostres serveis de DNS per l'activació del teu domini ".com.ar".

- Entorno posa a la teva disposició amb el registre del domini .com.ar una àmplia gamma de serveis de hosting, servidors virtuals i certificats SSL.

- Si estàs interessat en la recuperació o vigilància d'un domini .com.ar pots veure la nostra secció de serveis corporatius.

- Al comprar el domini web amb l'extensió .com.ar podem ajudar-te en el teu projecte de presència a internet amb aplicacions opensource tipus Wordpress, Drupal, etc. o projectes a mida allotjats en el teu domini web .com.ar


.com.ar

Característiques

Per registrar dominis territorials (ccTLD).com.ar de Argentina és necessari que:

- El contacte titular o el contacte administratiu ha de tenir una direcció física a Argentina. Si no disposa daquesta, Entorno Digital n'hi pot facilitar una contractant el servei de contacte local.

Caràcters permesos:

- Mínim: 3

- Màxim: 63

- Lletres i nombres

- Guions ("-"), No es permeten guions a l'inici o al final del nom de domini.

El domini es registra per un any.


.com.ar

Com renovar

Per renovar dominis territorials .com.ar de Argentina el domini ha d’estar en període de renovació i només es poden renovar per un any.

Aquest període s’inicia 31 dies abans de la data d’expiració i el domini es pot renovar fins el dia de l’expiració.


.com.ar

Com transferir

Per a transferir un domini territorial .com.ar és necessari:

- L'actual registrador ha de confirmar el traspàs.

- Que el domini tingui més de 30 dies de registre.

- Que el domini estigui desbloquejat en l'actual registrador. Si no és així el client ha de demanar el desbloqueig a l'actual registrador.

El procés sol trigar entre 5 i 10 dies.

Es recomana iniciar la transferència amb suficients dies d’antelació respecte a la data d’expiració per evitar que aquesta sigui denegada.

El domini es renova per un any més a partir de la data d'expiració.


.com.ar

Canvi de titular

Posi's en contacte amb Entorno Digital per fer un canvi de titular d'un domini .com.ar


.com.ar

Modificació de contactes i DNS

Pot modificar els contactes i servidors de DNS dels seus dominis .com.ar a través del seu panell de control, al que pot accedir des de l‘apartat “USUARI REGISTRAT” del nostre web.

Les modificacions es realitzen en temps real i no tenen cost.


Argentina

Capital: Buenos Aires

Idioma: Espanyol (oficial), llengües de Argentina

Població: 45 052 502 hab.


Domini en internet: .com.ar


Extensions relacionades

.ar  .cl  .com.br  .uy  .com.py