.com.br

Dominis .com.br

COM.BR és el domini territorial geogràfic de Brasil. De forma senzilla un domini COM.BR serveix per identificar-te con un nom, producte, marca, etc a Internet mitjançant una pàgina web o d'altres serveis com el correu electrònic. Per exemple si algú vol veure la teva pàgina web que está sota el teu domini COM.BR escriurà en un navegador www.elteunomdemarca.com.br

El seu nom oficial és: República Federativa de Brasil

És un país sobirà d'Amèrica del Sud que comprèn la meitat oriental del subcontinent i alguns grups de petites illes en l'oceà Atlàntic.

Amb una superfície estimada en més de 8,5 milions de km², és el cinquè país més gran del món en àrea total.

L'idioma oficial i el més parlat és el portuguès.

Al nord limita amb el departament ultramarí francès de la Guaiana Francesa, Surinam, Guyana i Veneçuela; al nord-oest amb Colòmbia; a l'oest amb Perú i Bolívia; al sud-oest amb Paraguai i Argentina, i al sud amb Uruguai.

Tot i que els seus més de 202 milions d'habitants fan del Brasil el sisè país més poblat del món, presenta un baix índex de densitat poblacional. Això es deu al fet que la major part de la població es concentra al llarg del litoral, mentre que l'interior del territori encara està marcat per enormes buits demogràfics.

.cl és el domini de nivell superior geogràfic (ccTLD) per al Brasil. Creat i delegat a Brasil en 1989 per Jon Postel. Va ser administrat pel Comitè Directiu d'Internet del Brasil fins a 2005, quan va començar a ser administrat pel Centre d'Informació de la Xarxa Brasilera.

Es requereix un contacte local per qualsevol registre. També s'accepten registres de noms de domini amb caràcters portuguesos.

A partir d'abril de 2010, la majoria dels registres de dominis ignoren les categories i es registren en el domini .com.br, que té més del 90% de tots els registrats.


.com.br

Requeriments de dominis .com.br

- El registre del domini és lliure per a qualsevol persona, organització o empresa de Brasil que desitgi registrar un domini .com.br.

- Configuració prèvia en els servidors de DNS.

- El titular ha de ser del país.


.com.br

Serveis addicionals

- Disposem de servei de contacte local.

Si no disposa de servidors de DNS amb les característiques que es necessiten per registrar un domini .com.br pot utilitzar els servidors de DNS d’Entorno Digital. Servei de contacte local...........20 eu/any

- Amb la compra del teu domini .com.br pots seleccionar els nostres serveis de DNS per l'activació del teu domini ".com.br".

- Entorno posa a la teva disposició amb el registre del domini .com.br una àmplia gamma de serveis de hosting, servidors virtuals i certificats SSL.

- Si estàs interessat en la recuperació o vigilància d'un domini .com.br pots veure la nostra secció de serveis corporatius.

- Al comprar el domini web amb l'extensió .com.br podem ajudar-te en el teu projecte de presència a internet amb aplicacions opensource tipus Wordpress, Drupal, etc. o projectes a mida allotjats en el teu domini web .com.br


.com.br

Característiques

Per registrar dominis territorials (ccTLD) .com.br de Brasil és necessari que el domini es configuri prèviament els servidors de DNS. El titular ha de ser del país. També haurà de completar el formulari de registre on-line.

Caràcters permesos:

- Mínim: 2

- Màxim: 26

- Lletres i nombres

- Guions ("-"), No es permeten guions a l'inici o al final del nom de domini.

El domini es registra per un any.


.com.br

Com renovar

Per renovar dominis territorials .com.br de Brasil el domini ha d’estar en període de renovació i només es poden renovar per un any.

El període de renovació s’inicia 60 dies abans de la data d’expiració i el domini es pot renovar fins a 30 dies abans de la expiració.


.com.br

Com transferir

Per a transferir un domini territorial .com.br és necessari:

- Que l'actual registrador aprovi la transferència.

- Que el domini tingui més de 30 dies de registre.

- Que el domini estigui desbloquejat en l'actual registrador. Si no és així el client ha de demanar el desbloqueig a l'actual registrador.

El procés sol trigar entre 5 i 10 dies.

Es recomana iniciar la transferència amb suficients dies d’antelació respecte a la data d’expiració per evitar que aquesta sigui denegada.

El domini no es renova en la transferència.


.com.br

Canvi de titular

Posi's en contacte amb Entorno Digital per fer un canvi de titular d'un domini .com.br


.com.br

Modificació de contactes i DNS

Pot modificar els contactes i servidors de DNS dels seus dominis .com.br a través del seu panell de control, al que pot accedir des de l‘apartat “USUARI REGISTRAT” del nostre web.

Les modificacions es realitzen en temps real i no tenen cost.


Brasil

Capital: Brasília

Idioma: Portuguès (oficial)

Població: 208.385.000 hab.


Domini en internet: .com.br


Extensions relacionades

.com.ar  .com.py  .pe