.com.py

Dominis .com.py

COM.PY és el domini territorial geogràfic de Paraguai. De forma senzilla un domini COM.PY serveix per identificar-te con un nom, producte, marca, etc a Internet mitjançant una pàgina web o d'altres serveis com el correu electrònic. Per exemple si algú vol veure la teva pàgina web que está sota el teu domini COM.PY escriurà en un navegador www.elteunomdemarca.com.py

El seu nom oficial és: República del Paraguai

Situat a la zona central de l'Amèrica del Sud. Limita amb l'Argentina al sud-est, sud, sud-oest i oest; amb Bolívia al nord i nord-oest; i amb el Brasil a l'est i nord-est. Amb una superfície de 406.752 km², el converteix en el cinquè país més petit d'Amèrica del Sud.

La seva capital i ciutat més poblada és Assumpció.

.py és el domini de nivell superior geogràfic (ccTLD) per al Paraguai.

Aquest servei de delegació de noms és prestat en forma conjunta pel Laboratori d'Electrònica Digital (LED) de la Universitat Catòlica d'Asunción i el Centre Nacional de Computació (CNC) de la Universitat Nacional d'Asunción, que són les institucions responsables de l'administració del ccTLD-PY (Paraguai).


.com.py

Requeriments de dominis .com.py

- El registre del domini és lliure per a qualsevol persona, organització o empresa que desitgi registrar un domini .com.py de Paraguai.


.com.py

Serveis addicionals

- Amb la compra del teu domini .com.py pots seleccionar els nostres serveis de DNS per l'activació del teu domini ".com.py".

- Entorno posa a la teva disposició amb el registre del domini .com.py una àmplia gamma de serveis de hosting, servidors virtuals i certificats SSL.

- Si estàs interessat en la recuperació o vigilància d'un domini .com.py pots veure la nostra secció de serveis corporatius.

- Al comprar el domini web amb l'extensió .com.py podem ajudar-te en el teu projecte de presència a internet amb aplicacions opensource tipus Wordpress, Drupal, etc. o projectes a mida allotjats en el teu domini web .com.py


.com.py

Característiques

Per registrar dominis territorials (ccTLD).com.py de Paraguai haurà de completar el formulari de registre on-line.

Caràcters permesos:

- Mínim: 3

- Màxim: 63

- Lletres i nombres

- Guions ("-"), No es permeten guions a l'inici o al final del nom de domini.

El domini es registra per un any.


.com.py

Com renovar

Per renovar dominis territorials .com.py de Paraguai el domini ha d’estar en període de renovació i només es poden renovar per un any.

Aquest període s’inicia 31 dies abans de la data d’expiració i el domini es pot renovar fins el dia de l’expiració.


.com.py

Com transferir

Per a transferir un domini territorial .com.py és necessari:

- L'actual registrador ha de confirmar el traspàs.

- Que el domini tingui més de 30 dies de registre.

- Que el domini estigui desbloquejat en l'actual registrador. Si no és així el client ha de demanar el desbloqueig a l'actual registrador.

El procés sol trigar entre 5 i 10 dies.

Es recomana iniciar la transferència amb suficients dies d’antelació respecte a la data d’expiració per evitar que aquesta sigui denegada.

El domini no es renova en la transferència.


.com.py

Canvi de titular

Posi's en contacte amb Entorno Digital per fer un canvi de titular d'un domini .com.py


.com.py

Modificació de contactes i DNS

Pot modificar els contactes i servidors de DNS dels seus dominis .com.py a través del seu panell de control, al que pot accedir des de l‘apartat “USUARI REGISTRAT” del nostre web.

Les modificacions es realitzen en temps real i no tenen cost.


Paraguay

Capital: Assumpció

Idioma: Castellà i Guaraní

Població: 7.152.703 hab.


Domini a internet: .com.py