.ad

Descripció dels dominis .ad

-

.ad

Requeriments de dominis .ad

- Es necessita marca registrada a Andorra i signes d'estat, comerços a Andorra o que el titular sigui del país. Si tens dubtes contacte amb nosaltres.

.ad

Característiques

Per registrar dominis territorials (ccTLD) .ad d'Andorra és necessari complir algun dels requisits i completar el formulari on-line.
Caràcters permesos:
- Mínim: 3
- Màxim: 63
- Lletres i nombres
- Guions ("-"), No es permeten guions a l'inici o al final del nom de domini.
El domini es registra per dos anys.

.ad

Com renovar

Per renovar dominis territorials .ad d'Andorra el domini ha d’estar en període de renovació i només es renoven per dos anys.
Aquest període s’inicia 40 dies abans de la data d’expiració i el domini es pot renovar durant els següents 30 dies. Un cop transcurreguts els 30 dies posi's en contacte amb nosaltres si encara està interessat en renovar el domini.

.ad

Com transferir

Per a transferir un domini territorial .ad és necessari:

- Que el domini tingui més de 30 dies de registre.
- Que el domini estigui desbloquejat en l'actual registrador. Si no és així el client ha de demanar el desbloqueig a l'actual registrador.
El procés sol trigar entre 5 i 10 dies.
Es recomana iniciar la transferència amb suficients dies d’antelació respecte a la data d’expiració per evitar que aquesta sigui denegada.
El domini no es renova en la transferència.

.ad

Canvi de titular

Posi's en contacte amb Entorno Digital per fer un canvi de titular d'un domini .ad

.ad

Modificació de contactes

Pot modificar els contactes i servidors de DNS dels seus dominis .ad a través del seu panell de control, al que pot accedir des de l‘apartat “USUARI REGISTRAT” de la nostra web.
Les modificacions es realitzen en temps real i tenen cost.