Notícies

Certificats SSL Verisign

Certificats SSL Verisign

Un certificat SSL permet el xifrat de dades confidencials durant la seva transmissió a través d'Internet. Quan els clients comparteixen en Internet les seves dades confidencials, volen aconseguir una prova d'identificació que els proporcioni confiança. Gràcies als certificats SSL quan una persona navegui per un domini tindrà la total confiança de saber a on aquesta accedint i quina persona o empresa està darrere d'aquest domini.

¿Com funciona SSL?

Els servidors web i els navegadors web empren el protocol Secure Sockets Layer (SSL) per crear un canal xifrat únic per protegir informació confidencial oferta a través d'Internet. Els certificats SSL consten d'una clau pública i una clau privada. La clau pública s'utilitza per xifrar la informació i la privada per desxifrar-la. Quan un navegador web visita un domini protegit, s'estableix un nivell de xifrat segons el tipus de certificat SSL, així com el navegador web client, el sistema operatiu i les capacitats del servidor host. Per això, els certificats SSL ofereixen diversos nivells de xifrat que seran el nombre de bits. En el cas de certificats Verisign el nivell de xifrat és de 40 bits a 256 bits.

Quan un navegador es connecta a un servidor, el navegador sol·licita que el servidor web s'identifiqui. El servidor envia al navegador una còpia del seu certificat SSL i el navegador comprovarà el certificat SSL. Una vegada comprovat s'envia un missatge al servidor i est retorna una confirmació signada digitalment per començar una sessió amb xifrat SSL. Finalment, navegador i servidor intercanvien les dades xifrades.

¿Per què SSL?

Els certificats SSL ajuden al fet que el seu domini para garanteixi als seus clients que la seva pàgina web és un lloc segur tant per visitar-ho com per comprar en ell. En definitiva, ajuden a millorar el rendiment del seu negoci i a augmentar el nombre de transaccions finalitzades. Per veure les credencials d'un lloc web pot fer clic en el cadenat tancat de la finestra del navegador o fer clic en la marca de confiança (per exemple, en el segell VeriSign Trust™). A més amb els certificats SSL amb Esteneu Validation (EV) trobarà la barra d'adreces VERDA en els navegadors d'alta seguretat,la qual cosa augmenta encara més la confiança dels clients amb un certificat SSL.

Entitat certificadora: Verisgn

Verisign és una de les entitats certificadores reconegudes a nivell mundial que autentiquen el lloc web o el domini abans de concedir el certificat SSL. El segell de l'entitat certificadora mostra que un lloc està protegit pel seu servei SSL i ha estat autenticat seguint estrictes estàndards. A més, en el cas de Verisign el segell també indica que el lloc web ha superat un escanejat diari per detectar codi maliciós.

Entorno Digital li ofereix la possibilitat de contractar el seu Certificat SSL Verisign en http://www.entorno.es/certificados_ssl.php


Últimes notícies

Entorno Digital
Certificats SSL Verisign