Àrea privada
93 594 21 01
Menú

Àrea privada

Certificats SSL


lliscar per veure taula completa lliscar per veure taula completa
Nivell de xifrat
Barra d'adreces verda
Autenticació completa de l'Organització
Temps d'Emissió
Dominis Assegurats
Garantia
Segell
Escanejat diari de malware del WEB
Anys
Preu Alta
Preu Renovació
Seleccioni una opció
 
Symantec
De 40 bits a 256 bits
1-2 Dies laborables
1
US$ 1.500.000
·
·
Contractar
Thawte
De 128 bits a 256 bits
1-2 Dies laborables
1
US$ 500.000
·
·
Contractar
GeoTrust
De 40 bits a 256 bits
1-2 Dies laborables
1
US$ 500.000
·
·
Contractar
Globalsign
De 128 bits a 256 bits
1 Dies laborables
1
US$ 10.000
·
·
Contractar

Incrementa les teves vendes online i genera confiança en el teu web instal·lant un certificat SSL

Un certificat SSL identifica al propietari d'un espai web i ofereix garanties als usuaris que estan en un lloc web segur i que pertany a una empresa registrada. El protocol SSL protegeix tota la informació sensible, que es transmet encriptada entre el lloc web i l'usuari: contrasenyes, dades bancàries... Es pot comprovar fàcilment si l'espai web que estem visitant té un certificat o no, només amb mirar en la barra d'adreces del navegador.

Guanya en posicionament

Els webs que utilitzen connexions segures "https" tenen prioritat en els resultats de les cerques de Google realitzades pels internautes.Google aposta pels llocs webs segurs.

Què és el SSL??

Secure Sockets Layer (SSL) és un protocol usat per navegadors i servidors per protegir la transmissió de dades. La informació s'envia i es rep encriptada, d'aquesta manera garanteix la transacció (dades bancàries, personals, etc.), disminuint el frau. Les empreses certificadores autentiquen el lloc web o el domini abans de concedir el certificat SSL. Treballem amb les millors entitats a nivell mundial: Symantec, Thawte, GeoTrust.

Existeixen tres formes de validació :

La Validació per Domini és molt ràpida però la menys segura, ja que no es valida al titular del certificat. Apareix un cadenat verd al navegador.

La Validació d'Organització en la qual l'empresa certificadora valida el domini i l'organització. Apareix un cadenat verd al navegador i s'exposen les dades de l'empresa al certificat.

La Validació Estesa SSL (EV)

Aquesta validació és més estricta i triga més temps, ja que les empreses certificadors es posen en contacte amb el titular del certificat per verificar que totes les dades són correctes. Aquest certificat mostra la informació de l'empresa i el nom de la mateixa en la barra verda + Cadenat.

Tipus de certificats: per un Subdomini, Wildcard i SAN

Per un subdomini: Assegura un únic subdomini.

Wildcard: Assegura un nombre il·limitat de subdominis. Ens referim a ell usant un asterisc « * », exemple *.entorno.es Aquest certificat permet assegurar totes les pàgines (subdominis) que acabin en .entorno.es

SAN o multidomini: Protegeix diversos dominis d'un mateix titular. Cada domini s'autentica per separat i l'organització ha de provar que els dominis li pertanyen. Consultar preus
Chat