Notícies

Certificats SSL GeoTrust

Certificats SSL GeoTrust

Un certificat SSL permet el xifrat de dades confidencials durant la seva transmissió a través d'Internet. Quan els clients comparteixen a Internet les seves dades confidencials, volen aconseguir una prova d'identificació que els proporcioni confiança. Gràcies als certificats SSL quan una persona navegui per un domini tindrà la total confiança de saber a on està accedint i quina persona o empresa està darrere d'aquest domini.

¿Com funciona SSL?

Els servidors web i els navegadors web empren el protocol Secure Sockets Layer (SSL) per crear un canal xifrat únic per protegir informació confidencial oferta a través d'Internet. Els certificats SSL consten d'una clau pública i una clau privada. La clau pública s'utilitza per xifrar la informació i la privada per desxifrar-la. Quan un navegador web visita un domini protegit, s'estableix un nivell de xifrat segons el tipus de certificat SSL, així com el navegador web client, el sistema operatiu i les capacitats del servidor host. Per això, els certificats SSL ofereixen diversos nivells de xifrat. En el cas de certificats GeoTrust el nivell de xifrat és de 40 bits a 256 bits.

Quan un navegador es connecta a un servidor, el navegador sol·licita que el servidor web s'identifiqui. El servidor envia al navegador una còpia del seu certificat SSL i el navegador comprovarà el certificat SSL. Una vegada comprovat s'envia un missatge al servidor i est retorna una confirmació signada digitalment per començar una sessió amb xifrat SSL. Finalment, navegador i servidor intercanvien les dades xifrades.

¿Per què SSL?

Els certificats SSL ajuden a garantir als seus clients que la seva pàgina web és un lloc segur tant per visitar-ho com per comprar-hi. En definitiva, ajuden a millorar el rendiment del seu negoci i a augmentar el nombre de transaccions finalitzades. Per veure les credencials d'un lloc web pot fer clic en el cadenat tancat de la finestra del navegador. A més amb els certificats SSL amb Estended Validation (EV) trobarà la barra d'adreces VERDA en els navegadors, la qual cosa augmenta encara més la confiança dels clients amb un certificat SSL.

Entitat certificadora: GeoTrust

Geotrust és una de les entitats certificadores reconegudes a nivell mundial que autentiquen el lloc web o el domini abans de concedir el certificat SSL. El segell de l'entitat certificadora mostra que un lloc està protegit pel seu servei SSL i ha estat autenticat seguint estrictes estàndards.

Entorno Digital li ofereix la possibilitat de contractar el seu Certificat SSL GeoTrust en http://www.entorno.es/certificados_ssl.php


Últimes notícies

Entorno Digital
Certificats SSL GeoTrust