.edu.es

Dominis .edu.es

EDU.ES és el domini territorial geogràfic de Espanya. De forma senzilla un domini EDU.ES serveix per identificar-te con un nom, producte, marca, etc a Internet mitjançant una pàgina web o d'altres serveis com el correu electrònic. Per exemple si algú vol veure la teva pàgina web que está sota el teu domini EDU.ES escriurà en un navegador www.elteunomdemarca.edu.es

-

.edu.es

Requeriments de dominis .edu.es

- Domini lliure Centres educatius espanyols que desitgin registrar un domini .edu.es d'Espanya.

.edu.es

Serveis addicionals

- Amb la compra del teu domini .edu.es pots seleccionar els nostres serveis de DNS per l'activació del teu domini ".edu.es".

- Entorno posa a la teva disposició amb el registre del domini .edu.es una àmplia gamma de serveis de hosting, servidors virtuals i certificats SSL.

- Si estàs interessat en la recuperació o vigilància d'un domini .edu.es pots veure la nostra secció de serveis corporatius.

- Al comprar el domini web amb l'extensió .edu.es podem ajudar-te en el teu projecte de presència a internet amb aplicacions opensource tipus Wordpress, Drupal, etc. o projectes a mida allotjats en el teu domini web .edu.es


.edu.es

Característiques

Per registrar dominis territorials (ccTLD) .edu.es d’Espanya haurà de completar el formulari de registre on-line. Aquest domini està restringit a centres educatius d'Espanya.
Caràcters permesos:
- Mínim: 3
- Màxim: 63
- Lletres i nombres
- Guions ("-"), No es permeten guions a l'inici o al final del nom de domini.
El domini es pot registrar entre un i deu anys.

.edu.es

Com renovar

Per renovar dominis territorials .edu.es d'Espanya el domini ha d’estar en període de renovació i es poden renovar entre un i deu anys.
Aquest període s’inicia 30 dies abans de la data d’expiració i el domini es pot renovar fins l’expiració.

.edu.es

Com transferir

Per a transferir un domini territorial .edu.es és necessari:
- Que el contacte administratiu accepti a través del mail que rep de Esnic.
El procés finalitza quan el contacte administratiu ha acceptat la transferència.
Es recomana iniciar la transferència amb suficients dies d’antelació respecte a la data d’expiració per evitar que aquesta sigui denegada.
El domini no es renova en la transferència.

.edu.es

Canvi de titular

Per tal de realitzar un canvi de titular d´un domini .edu.es a través d'Entorno Digital és necessari que nosaltres siguem el Registrador.

.edu.es

Modificació de contactes i DNS

Pot modificar els contactes i servidors de DNS dels seus dominis .edu.es a través del seu panell de control, al que pot accedir des de l‘apartat “USUARI REGISTRAT” del nostre web.
Les modificacions es realitzen en temps real i no tenen cost.