.com.jm

Dominis .com.jm

COM.JM és el domini territorial geogràfic de Jamaica. De forma senzilla un domini COM.JM serveix per identificar-te con un nom, producte, marca, etc a Internet mitjançant una pàgina web o d'altres serveis com el correu electrònic. Per exemple si algú vol veure la teva pàgina web que está sota el teu domini COM.JM escriurà en un navegador www.elteunomdemarca.com.jm

El seu nom oficial és: Jamaica

Compte amb 240 km de llarg i un màxim de 80 km d'ample, situada en el mar Carib. Està a 630 km del subcontinent centreamericà, a 150 km al sud de Cuba i a 180 km a l'oest de l'illa de l'Espanyola, en la qual estan Haití i la República Dominicana i a uns 621 km de Puerto Rico.

La seva capital i ciutat més poblada és Kingston.

Amb 2,8 milions de persones, és el tercer país de parla anglesa més poblat d'Amèrica, després dels Estats Units i el Canadà.

.jm és el domini de nivell superior geogràfic (ccTLD) per a Jamaica.

El registre es processa a mà, i per això es demana un termini de 30 dies per a completar el registre, que sol fer Howard Burroughs, el hostmaster del domini .jm.


.com.jm

Requeriments de dominis .com.jm

- Domini lliure per a qualsevol persona, organització o empresa que desitgi registrar un domini .com.jm de Jamaica.


.com.jm

Serveis addicionals

- Amb la compra del teu domini .com.jm pots seleccionar els nostres serveis de DNS per l'activació del teu domini ".com.jm".

- Entorno posa a la teva disposició amb el registre del domini .com.jm una àmplia gamma de serveis de hosting, servidors virtuals i certificats SSL.

- Si estàs interessat en la recuperació o vigilància d'un domini .com.jm pots veure la nostra secció de serveis corporatius.

- Al comprar el domini web amb l'extensió .com.jm podem ajudar-te en el teu projecte de presència a internet amb aplicacions opensource tipus Wordpress, Drupal, etc. o projectes a mida allotjats en el teu domini web .com.jm


.com.jm

Característiques

Per registrar dominis territorials (ccTLD) .com.jm de Jamaica haurà de completar el formulari de registre on-line.

Caràcters permesos:

- Mínim: 3

- Màxim: 63

- Lletres i nombres

- Guions ("-"), No es permeten guions a l'inici o al final del nom de domini.

El domini es registra per un any.


.com.jm

Com renovar

Per renovar dominis territorials .com.jm de Jamaica el domini ha d'estar en període de renovació i només es poden renovar per un any.

Aquest període s’inicia 40 dies abans de la data d’expiració i el domini es pot renovar durant els següents 30 dies. Un cop transcurreguts els 30 dies posi's en contacte amb nosaltres si encara està interessat en renovar el domini.


.com.jm

Com transferir

Per a transferir un domini territorial .com.jm és necessari:

- Que el domini tingui més de 30 dies de registre.

- Que el domini estigui desbloquejat en l'actual registrador. Si no és així el client ha de demanar el desbloqueig a l'actual registrador.

El procés sol trigar entre 5 i 10 dies.

Es recomana iniciar la transferència amb suficients dies d'antelació respecte a la data d'expiració per evitar que aquesta sigui denegada.

El domini no es renova en la transferència


.com.jm

Canvi de titular

Posi's en contacte amb Entorno Digital per fer un canvi de titular d'un domini .com.jm


.com.jm

Modificació de contactes i DNS

Pot modificar els contactes i servidors de DNS dels seus dominis .com.jm a través del seu panell de control, al que pot accedir des de l'apartat �USUARI REGISTRAT� de la nostra web.

Les modificacions es realitzen en temps real i tenen cost.


Jamaica

Capital: Kingston

Idioma: Inglés i patois jamaicá (idioma nacional)

Població: 2.890.299 hab.


Domini a internet: .com.jm


Extensions relacionades

.cu  .do  .pr