ViaMailing - E-mail marketing

L'eina perfecta d'e-mail màrqueting amb la qual crear, enviar i fer el seguiment dels mailings que mani a les seves llistes de contactes, subscriptors, clients, ...

ViaMailing és una eina d'e-mail màrqueting en la qual podrà crear, enviar i fer el seguiment dels mailings que mani a les seves llistes de contactes, subscriptors, clients, ...

És l'eina perfecta per ajudar al seu DEPARTAMENT DE MÀRQUETING o XARXA COMERCIAL a aconseguir els seus objectius de venda, a través dels avantatges que li proporciona l'e-mail màrqueting.

Millori la seva estratègia de màrqueting en línia en 4 passos molt senzills i a un cost mínim. Podrà donar d'alta subscriptors, aconseguir clients i mantenir-los informats sobre les novetats de la seva empresa.


Viamailing li ofereix l'eina imprescindible perquè el seu departament de màrqueting o els seus assessors comercials usin una dels canals més potents que existeixen a dia d'avui al màrqueting en línia. Contacti amb els seus clients i avaluï els resultats en cada campanya.

Características

Alta de contactes

Pot donar d'alta els seus contactes un a un o de forma massiva a través de diversos formats d'arxiu. També els podrà extreure d'un text. Amb aquesta opció podrà enganxar qualsevol text i automàticament Viamaling obtindrà els correus electrònics del text, incorporant-los a una nova llista o a una existent. Recordeu que només pot enviar correus electrònics a contactes que conegui o que li hagin donat autorització explicita per a això.


Creeu el seu e-mailing

Utilitzeu les nostres plantilles pre-dissenyades, creu la seves pròpies o demaneu-nos el disseny de plantilles exclusives per a vostè. Introduïu el contingut dels seus mailings amb un editor de text molt intuïtiu i versàtil. Podrà crear el seu e-mailing de forma personalitzada, importar les imatges, introduir links cap a la web relacionada amb la notícia o campanya, incloure etiquetes de personalització per aconseguir que cada mail sigui únic, per exemple introduint el nom de la persona a la qual va dirigit ...


Programeu l'enviament del mailing

Envieu el e-mailing un cop redactat o prográmelo per a una data i hora concreta.


Veure resultats de l'e-mailing

El més important en el màrqueting en línia és poder mesurar els resultats de cada campanya, per anar millorant les seves estratègies de màrqueting. Tindrà accés en temps real al comportament dels seus subscriptors, podrà comprovar a quants clients ha arribat el seu e-mail, quants d'ells l'han llegit i si han fet clic als enllaços que hagi pogut introduir al mailing.