Acronis Cloud Backup

La còpia de seguretat més fiable i fàcil d’implementar

Què és Acronis?

Empresa fundada a Singapur el 2003 i registrada a Suïssa al 2008, Acronis té més de 1300 treballadors a 18 països.

Les seves solucions tenen la confiança de més de 5 milions de consumidors i 500.000 empreses de tot el món, incloses 79 de les 100 marques més valuoses.

Acronis s'ha convertit en un referent mundial de la ciberprotección a través de les seves solucions innovadores de còpia de seguretat, recuperació davant desastres, anti ransomware, emmagatzematge i sincronització, i ús compartit d'arxius empresarials.

Què t’ofereix Acronis?

Acronis protegeix totes les dades en qualsevol entorn, inclòs pc de sobretaula, servidors, servidors virtuals, en el cloud, en mòbils.

Tot això gràcies als seus sistemes basats en Intel·ligència Artificial (IA), autenticació basada en blockchain, i una arquitectura de cloud híbrida exclusiva, tot per un cost baix i previsible.

Per què escollir Entorno Digital?

Entorno Digital, com a Reseller d’Acronis, pot oferir-te les solucions de Acronis que s’adapten millor a les teves necessitats. La nostra experiència en el sector d’Internet ens avala. T’ajudem a configurar les teves còpies si et fa falta.

Les empreses no poder córrer riscos amb les seves dades

La pèrdua de dades genera temps d’inactivitat, insatisfacció dels clients, multes i pèrdues d’ingressos. Per aquests motius, els professionals de TI han de complir amb unes expectatives extremadament altes. Han d’assegurar el funcionament de l’empresa les 24 horas del dia.

Acronis Backup ofereix la protecció de dades que compleix amb les demandes actuals. Manté el teu negoci en funcionament, protegint qualsevol càrrega de treball, escalant sense límits i t'ajuda a estalviar diners.

Acronis

Disponibilitat completa

Sense parades no desitjades. Assegura la continuïtat del negoci recuperant un desastre en segons o evitant el temps d’inactivitat proactivament.

Acronis

Protecció completa

Ara i sempre. Manté totes les teves dades protegides sense que importi la tecnologia que fas servir, ni la quantitat de dades que generis.

Acronis

Copia de seguretat

Activitat empresarial sense aturades. Executa còpies de seguridad sempre que et faci falta, sense afectar al rendiment general. Millora el seu RPO i estalvia diners en cas de desastre.