Notícies

Xplorer, el millor administrador d´arxius.

Xplorer, el millor administrador d´arxius.

Entorno Digital li ofereix una aplicació de gestió d'arxius denominada “Xplorer”. Es tracta d'una aplicació informàtica molt útil que proveeix accés a arxius i facilita el realitzar operacions amb ells i li permetrà compartir fitxers dins dels diferents departaments de la seva empresa perquè puguin accedir i operar amb aquesta documentació.

Xplorer és un programa de fàcil instal·lació, amb un disseny elaborat i funcionalitat senzilla i intuïtiva, que permet a l'usuari l'administració i intercanvi d'arxius de manera clara i accessible. A més, és considerat per molts el millor administrador d'arxius.

Aquest servei li permetrà la manipulació d'arxius; des de renombrar, copiar, moure... fins a poder carregar arxius múltiples, editar arxius de textos i veure imatges. Dins de les preferències d'usuari, es pot configurar l'idioma preferit, la contrasenya, plantilles d'encapçalat i peu de pàgina.

Les funcionalitats de l'Administrador permet la gestió d'usuaris del sistema, drets d'accés per a cada usuari i crear carpetes segons les necessitats. Per exemple, l'Administrador podrà crear Repositoris de documents associats als departaments de l'empresa; Comercial, Màrqueting, Administració, Informàtica, etc... i assignar usuaris i permisos d'accés (escriptura, lectura...) a cadascun d'ells.

Aquesta aplicació de gestió d'arxius ofereix també opcions com permetre a la seva empresa poder enviar informació a través de FTP als seus proveïdors o viceversa, a més de la possibilitat de compartir fitxers esporàdicament, dins de l'opció 'enllaci públic'.

Pot provar aquest servei fent clic aquí .

Usuari: demo

Clau: demo

Si desitja més informació només ha de posar-se en contacte amb nosaltres via e-mail (nic@entorno.es) o a través del telèfon 935942101.


Últimes notícies

Entorno Digital
Xplorer, el millor administrador d´arxius.