Notícies

Trademark Clearinghouse

Trademark Clearinghouse

Amb la sortida dels nous gTLDs s'ha creat un centre d'informació de marques (Trademark Clearinghouse), un important mecanisme de protecció de marques i drets de la propietat. Aquest mecanisme consisteix en una base de dades mundial on les marques registrades i els drets de propietat intel·lectual es podran donar d'alta.

Això facilitarà molt el registre de dominis en les fases sunrise de cada nova extensió que aparegui.

Si una marca registrada està inscrita en Clearinghouse, només haurà de demanar un codi d'autenticació per registrar un domini en una fase sunrise per a un nou gTLD que aparegui i li interessi. Així evitarà haver de presentar documents acreditatius per a cada nou gTLD que aparegui i vulgui registrar en sunrise.

Un altre avantatge que tindran les marques inscrites en Clearinghouse, és que en cada nou gTLD que aparegui li avisaran si algú registra la seva marca durant els primers 60 dies de la fase lliure. Els registres també avisaran a la persona que està registrant el domini que coincideix amb una marca que està en Clearinghouse, que està infringint els drets de propietat intel·lectual i si vol seguir serà sota la seva responsabilitat i amb el risc de rebre una demanda UDRP.

Si vols inscriure les teves marques en Clearinghouse contacta amb nosaltres i et mantindrem informat de tot: dates d'inici, costos,...


Últimes notícies

Entorno Digital
Trademark Clearinghouse