Notícies

Trademark Clearinghouse: imprescindible per la teva marca registrada

Trademark Clearinghouse: imprescindible per la teva marca registrada

Actualment ja pots introduir les teves marques en el nostre sistema perquè les registrem a ( Trademark Clearinghouse (TMCH). Això et permetrà registrar les teves marques en qualsevol fase sunrise dels nous dominis gTLDs que apareixeran en breu.

Com a protecció davant l'aparició dels nous dominis genèrics (gTLDs) a la fi d'aquest any, l'entitat gestora dels noms de domini a Internet (ICANN) ha anunciat que el Trademark Clearinghouse (TMCH) obrirà el seu sistema de registre de marques el proper 26 de març de 2013.

Aquesta base de dades única de marques ha estat creada amb el propòsit de protegir els drets de propietat intel·lectual davant l'arribada dels nous gTLDs. A més és l'única plataforma oficialment acreditada per salvaguardar la protecció de les marques registrades en les noves extensions de domini que veuran la llum pròximament.

Doble Protecció

Tots els titulars de marca de qualsevol país del món, ja siguin particulars o empreses, podeu sol·licitar la inclusió de la vostra marca en el sistema. Això et dóna dret a:

1, Poder registrar la teva marca en qualsevol període Sunrise de qualsevol nou domini gTLDs que consideris oportú.
2, Disposar del servei d'alerta de marques dins de la fase lliure en tots els nous dominis gTLDs

El Sunrise és un període de registre que s'ofereix durant temps limitat als titulars de marques per poder obtenir el domini que coincideixi amb la marca, abans de l'obertura al públic en general. El període Sunrise és obligatori per tots els gTLDs i disposar de la marca registrada i validada per TMCH, és el requisit imprescindible per poder registrar en qualsevol període Sunrise.

El servei d'Alerta de Marques, és un servei de notificacions per informar, tant als titulars de dominis, com als titulars de marca sobre possibles infraccions. Un sol·licitant d'un domini en fase lliure de qualsevol nou gTLD rebrà un mail advertint-li que està intentant registrar un domini que coincideix amb una marca registrada aTMCH. Si malgrat l'avís, el sol·licitant contínua amb el registre, s'envia una notificació al titular de la marca, perquè pugui prendre les mesures que cregui necessàries per protegir els seus drets de propietat intel·lectual.

Marques vàlides

Es poden protegir marques nacionals o regionals de totes les jurisdiccions (EU, US, AIPO,ARIPO), marques validades davant un tribunal de justícia o altres processos judicials i marques protegides per una llei o tractat en efecte abans del 3 de juny de 2008.

Inclusió de les marques i costos

Entorno Digital actua com a Agent davant elTMCH, per la qual cosa si estàs interessat a registrar la teva marca al TMCH pots fer-ho directament a través de la nostra web

Encara que registris ara la teva marca en TMCH, el període de registre començarà des de la sortida del sunrise del primer nou gTLD. Per exemple, si registres al març 2013 la teva marca en TMCH per un any, aquesta queda protegida fins a l'agost de 2014.

*Si has de registrar diverses marques a Trademark Clearinghouse consulta els nostres descomptes per volum.


Últimes notícies

Entorno Digital
Trademark Clearinghouse: imprescindible per la teva marca registrada