Notícies

Servidors Dedicats Windows

Servidors Dedicats Windows

Els servidors dedicats li proporcionen tots els recursos d'un servidor exclusiu per a vostè. Disposarà d'un entorn totalment privat i segur, podrà instal·lar i controlar les aplicacions que desitgi, a més de poder adoptar el nivell de seguretat que consideri òptim.

Amb un servidor dedicat tindrà la tranquil·litat de disposar de tot un servidor per a la seva empresa, a un preu realment competitiu, sense compartir recursos amb cap altre usuari.

Si necessita els màxims recursos amb la major seguretat disponible, un servidor dedicat és la seva opció.

Els nostres Servidors dedicats es troben situats en els nostres centres de dades els quals compleixen les més estrictes mesures de seguretat i disponibilitat.

Els Servidors Dedicats Windows es gestionen i mantenen fàcilment i compten amb múltiples serveis i extensions integrades amb altres tecnologies de Microsoft.

Al contractar un servidor dedicat Windows, el client disposarà de tots els recursos de la màquina en exclusiva per a les seves pròpies aplicacions, podrà personalitzar-ho per ajustar-se als seus propis requisits: correu electrònic, integració d'aplicacions, bases de dades, compartir documents confidencials, etc.

La gran diferència de Servidors Dedicats Windows consisteix en que:

- L'ús del servidor Windows és exclusiu per al client.

- El client té el control total de la màquina, aplicacions i serveis.

- El client es beneficia de tots els recursos, potència del servidor i ample de banda contractat sense compartir-los amb altres usuaris.

- La garantia d'una gran qualitat de servei és major, ja que les aplicacions d'altres usuaris no poden interferir en la rapidesa de resposta i rendiment del nostre servidor.


Últimes notícies

Entorno Digital
Servidors Dedicats Windows