Notícies

Servidors Dedicats Linux

Servidors Dedicats Linux

Seguretat, llibertat i exclusivitat per als seus projectes web més exigents en els nostres Servidors Dedicats.

Un servidor dedicat és un tipus d'allotjament web que s'utilitza per prestar serveis pel qual el client lloga o compra un servidor complet, per al seu ús exclusiu. A diferència del que passa amb l'allotjament compartit, en el cas dels servidors dedicats, és només un client el que disposa de tots els recursos de la màquina per als seus serveis.

Aquest servei está dirigit a aquelles empreses que depenen dels seus webs i bases de dades pel seu negoci i requereixen un entorn més controlat, privat i amb major rendiment, com és un servidor dedicat.

Els Servidors Dedicats Linuxestan dissenyats per a clients que busquen una solució i un servei de gran qualitat, que cobreixin totes les necessitats i exigències de qualitat, seguretat, servei i atenció per al seu projecte. GNU/Linux és un sistema operatiu robust i molt segur, la qual cosa és un gran avantatge a l'hora d'assegurar els continguts que s'emmagatzemenen el servidor.

Un altre avantatge del sistema Linux és que en tractar-se d'un sistema de codi obert i lliure hi ha moltes aplicacions que es construeixen amb el suport d'una comunitat d'usuaris i professionals que s'estén a través de tot el món.


Últimes notícies

Entorno Digital
Servidors Dedicats Linux