Notícies

Servidor Virtual (VPS) PYME, Avançat i Resellers

Servidor Virtual (VPS) PYME, Avançat i Resellers

Un servidor virtual (VPS) és un espai independent reservat en un servidor que habilita diverses màquines virtuals dins d'una mateixa màquina. Comparteix ubicació física amb altres VPS, però no comparteixen ni recursos (CPU o RAM) ni programari, és a dir que cadascun d'ells funciona independentment.

Ofereixen la possibilitat d'instal·lar les seves pròpies aplicacions i controlar completament la configuració del seu servidor i es tracta d'alternativa econòmica per a aquells que busquen més independència i autonomia d'allotjament web i de correu electrònic, però que volen un preu més baix.

Amb un VPS disposaràs de més potència de processament i més memòria per a les teves aplicacions que de la que disposaries en un allotjament compartit.


Linux Virtuozzo

Servidor virtual VPS amb el programari Parallels Virtuozzo containers, un dels líders mundials en sistemes de virtualització. Existeixen tres tipus de servidors virtuals amb Linux Virtuozzo. El servidor virtual VPS PYME i Avançat inclou panell de control Parellels PLESK que li permet gestionar fins a 10 dominis. El servidor virtual VPS Resellers li permet gestionar fins a 100 dominis.

Per a més informació sobre aquests tres tipus de VPS consulti el nostre apartat de VPS.


Últimes notícies

Entorno Digital
Servidor Virtual (VPS) PYME, Avançat i Resellers