Notícies

Registro Dominis .com.fr - França

Registro Dominis .com.fr - França

Dins de l'apartat Dominis Territorials de la nostra web, www.entorno.cat podrà registrar els seus dominis ccTLDs de diferents països del món. Ara, hem incorporat l'extensió de domini .com.fr de França.

Aquest domini pot ser obtingut per:

- Persones de nacionalitat francesa, residents a França.

- Empreses legalment constituïdes al país.

- Titulars de marques registrades en la UE o França, en aquest cas es necessitarà contacte administratiu local.

Si el titular és una persona física, el registre exigeix dades com: data i país de naixement.
Si l'extensió .fr ja està registrada el domini com.fr queda bloquejat i no podrà ser registrat, per tant si desitja registrar un domini .com.fr haurà d'assegurar-se que el mateix domini .fr no estigui registrat.
En el cas de voler registrar ambas extensions, s'haurà de realitzar primerament el registre de .com.fr i seguidament .fr.

A més, és necessària la configuració prèvia del domini en els DNS, abans de registrar-ho. El registre es realitza per un any.

El registre d'aquests dominis els pot realitzar en temps real a través de la nostra web.

Recordi que a través de
www.entorno.cat podrà gestionar els seus els seus dominis de manera senzilla i intuïtiva.

Protecció del seu domini a nivell internacional, amb la seva extensió territorial aconseguirà donar més valor a la seva marca i expandir així, el seu negoci a la xarxa.

Si desitja més informació sobre els dominis .com.fr , el nostre departament de dominis li assessorarà en tot el referent a aquest tipus de dominis, només haurà de posar-se en contacte amb nosaltres via mail (nic@entorno.es) o a través del telèfon 935942101.


Últimes notícies

Entorno Digital
Registro Dominis .com.fr - França