Notícies

Registre dominis .pe – Perú

Registre dominis .pe – Perú

A Entorno Digital podrà registrar dominis territorials (ccTLDs) de la majoria de països del món.

Actualment, hem incorporat les extensiona de domini .pe i .com.pede Perú, perque pugui registrar online el seu domini .pe a través de la nostra web www.entorno.cat

Característiques:


- El registre del domini es lliure per a qualsevol persona, organització o empresa que desitgi registrar un domini .pe de Perú.
- Configuració prèvia en els servidors de DNS. Si no disposa de servidors de DNS amb les característiques que es necessiten per registrar un domini .pe pot utilitzar els servidors de DNS d’Entorno Digital.

- El domini es registra per un any.


Per poder registrar dominis .pe dePerúpremi aquí.

Recordi que a través de www.entorno.cat podrà registrar, renovar, transferir o modificar els seus dominis de manera àgil i senzilla.
Protegeixi el seu domini als diferents països, de valor a la seva marca i expandeixi el seu negoci a nivell d'internacional com ja han fet moltes empreses a través d'Internet.

Si desitja més informació sobre els dominis
.pe, el nostre departament de dominis li assessorarà en tot el referent a aquest tipus de dominis, només haurà de posar-se en contacte amb nosaltres via mail (nic@entorno.es) o a través del telèfon 902 115 117.


Últimes notícies

Entorno Digital
Registre dominis .pe – Perú