Notícies

Registrar dominis .tt – Trinitat Tobago

Registrar dominis .tt – Trinitat Tobago

Entorno Digital ha incorporat les extensions de domini de Trinitat Tobago: .ttde segon nivell i .com.tt, .org.tt .co.tt i net.tt de tercer nivell per poder registrar-los online a través de la nostra web. Ampliem les nostres extensions, perquè pugui registrar la gran majoria de dominis territorials del món.

El Domini .tt de Trinitat Tobago és lliure per a qualsevol persona, organització o empresa que desitgi registrar-ho. El registre es realitza per dos any en el cas del .tt i per tres any els de tercer nivell.

Per poder registrar dominis .tt de Trinitat Tobagopremi aquí.

En la nostra secció de dominis ccTLDs Territorials que trobarà en www.entorno.cat, podrà registrar, renovar, transferir o modificar els seus dominis d'una manera fàcil i intuïtiva.
Registrant el seu domini territorial, protegirà la seva marca, donarà valor a la seva empresa i podrà posicionar millor el seu web en Internet.

Si desitja més informació sobre els dominis .tt , el nostre departament de dominis li assessorarà en tot el referent a aquest tipus de dominis, només haurà de posar-se en contacte amb nosaltres via mail (nic@entorno.es) o a través del telèfon 902 115 117.


Últimes notícies

Entorno Digital
Registrar dominis .tt – Trinitat Tobago