Notícies

Registrar dominis .ca - Canadà

Registrar dominis .ca - Canadà

Entorno Digital ha incorporat l'extensió de domini .ca de Canadà per poder registrar-la online a través de la nostra web. Ampliem les nostres extensions, perquè pugui registrar la gran majoria de dominis territorials del món.

- El registre del domini es lliure per a qualsevol persona, organització o empresa que desitgi registrar un domini .ca de Canadà.
- El titular i el contacte administratiu ha de ser del país.
- S'ha de pasar el CIF/VAT number (empreses) o el DNI/passaport (persones físiques).Per poder registrar dominis .ca de Canadàpremi aquí

En la nostra secció de dominis ccTLDs Territorials que trobarà en www.entorno.es, podrà registrar, renovar, transferir o modificar els seus dominis d'una manera fàcil i intuïtiva.
Registrant el seu domini territorial, protegirà la seva marca, donarà valor a la seva empresa i podrà posicionar millor el seu web en Internet.

Si desitja més informació sobre els dominis .ca, el nostre departament de dominis li assessorarà en tot el referent a aquest tipus de dominis, només haurà de posar-se en contacte amb nosaltres via mail (nic@entorno.es) o a través del telèfon 902 115 117.


Últimes notícies

Entorno Digital
Registrar dominis .ca - Canadà