Notícies

Promoció especial SIMO - Dominis “.es” fins al 30 de novembre

Promoció especial SIMO - Dominis “.es” fins al 30 de novembre

Entorno Digital, en col·laboració amb l’entitat pública empresarial RED.ES i coincidint amb la fira del SIMO de Madrid, llança una oferta especial de dominis .es. Durant tot el mes de novembre podrà registrar, a través d’Entorno, els seus dominis .es per tant sols 4,99 euros (IVA inclòs) i els .com.es, .nom.es i .org.es per 2 euros (IVA inclòs).

Quan registri un domini .es, .com.es, .nom.es o .org.es a www.entorno.es podrà comprovar que el registre té els costos esmentats anteriorment. D’aquesta manera esperem facilitar encara més el registre d’aquest tipus de dominis, que ja han augmentat d’una forma molt significativa des de que l’any passat es va flexibilitzar la normativa.

A part del domini, també podrà contractar plans de redireccionament, allotjament, correu,... per poder donar serveis de valor afegit als seus dominis amb les màximes garanties.

Condicions campanya: Aquest preu només és vàlid per altes de domini. Promoció vàlida pels primers 4000 dominis .es que es registrin al mes de novembre. Si la compra del domini es offline hi haurà un cost addicional de 9 euros (IVA no inclòs).


Últimes notícies

Entorno Digital
Promoció especial SIMO - Dominis “.es” fins al 30 de novembre