Notícies

Pre-registre de nous gTLDs

Entorno Digital et permet fer pre-registres dels nous dominis (gTLDs) que començaran a funcionar a partir de 2013, perquè puguis avançar-te als teus competidors.

Els pre-registres dels nous gTLDs són gratuïts i et permetran estar informat de la sortida dels nous dominis. Quan tinguem tota la informació dels dominis que t'interessen (preus, dates d'inici, requeriments, polítiques de registre...) t'avisarem per poder formalitzar els teus pre-registres. Aleshores serà quan hauràs de decidir si fas efectius els pre-registres, procedint al pagament o cancel·les les sol.·licituds. Si hi ha més d'una sol·licitud pel mateix domini, tindrà prioritat el primer que la va realitzar. El dia en què comença la fase lliure del nou domini enviarem automàticament els pre-registres i si aconseguim registrar-los, els facturarem. Si no ho aconseguim et retornarem els diners al dipòsit.

No podem garantir al 100% el registre del domini, però en les sortides de noves extensions de domini tenim una mitja de registre del 52%.

La nova era d'Internet ja està a punt d'arribar, pre-registra els nous gTLDs que necessites pels teus projectes o per protegir les teves marques.


Últimes notícies

Entorno Digital
Pre-registre de nous gTLDs