Notícies

Pla Hosting Social Media

Pla Hosting Social Media

Entorno Digital treu un nou producte: Pla Hosting Social Media

Amb Hosting Social Media pot tenir el seu WEB connectada a les xarxes socials, i difondre de manera ràpida tota classe d'informació

Avui dia es necessita tenir repercussió en Internet, i una manera molt eficaç de donar-se a conèixer és a través d'un blog i aprofitant les xarxes socials més utilitzades com Facebook o Twitter; on els usuaris ràpidament difonen i comparteixen tota classe d'informació.

Amb aquesta potent eina de màrqueting pot posicionar-se en els cercadors i a les xarxes socials, i analitzar els resultats del seu esforç.

Pot crear ràpidament el seu web/blog contractant aquest producte, ja que Hosting Social Media està connectat directament als comptes de Twiter i Facebook.

Major visualització a Internet, incrementarà els seus seguidors a les xarxes socials i augmentarà la possibilitat de captar nous clients.

Així de fàcil.

A qui va dirigit Hosting Social Media?

És perfecte si vostè té web i vol crear i gestionar el seu blog, alhora aparèixer a les xarxes socials.
- Només ha de generar nous continguts que es visualitzaran automàticament a les xarxes soc ials més importants.

Indicat també per a qui no té web i vol tenir-la a un preu reduït.
- Amb Wordpress pot administrar fàcilment el seu web, fent una completa integració perquè el seu objectiu central sigui la seva presència a les xarxes socials.

Pensat també per qui vulgui convertir-se en blogger.
- Mitjançant Wordpress, pot crear el seu blog i en introduir els continguts, aquests es publicaran a l'instant a les xarxes socials més populars (Facebook i Twitter).

Comenci ja la seva estratègia a les xarxes socials amb Hosting Social Media


Últimes notícies

Entorno Digital
Pla Hosting Social Media