Notícies

Oberta la Fase Lliure del domini .CO

Oberta la Fase Lliure del domini .CO

Registre de domini .CO sense restriccions per a qualsevol persona física o jurídica que desitgi registrar-lo. L'assignació dels dominis es regirà per la norma del primer que arriba registra el domini. A partir del dia 20 de Juliol a les 20:00 hores (CEST) es podem registrar dominis .co sense restriccions. Recordeu que si no aconseguim el seu domini li retornem l'import.

Per què .CO?
Perquè és una extensió curta i fàcil de recordar gràcies a la seva similitud amb la ja saturada extensió .com. Per aquest motiu moltes empreses han volgut protegir les seves marques i els seus actuals noms de dominis que ja tenen amb l'extensió .com. Aquesta nova extensió .CO a més, obre noves oportunitats de negoci ja que està fàcilment relacionada amb les paraules Comerç, Comunicació, Companyia, Corporació, Connexió...

El preu del registre anual és de 39,9 euros + IVA Si ha de fer diversos registres posi's en contacte amb nosaltres per a conèixer els nostres descomptes per volum. No esperi per a registrar el seu domini.CO Registri'l Ara!!!:


Últimes notícies

Entorno Digital
Oberta la Fase Lliure del domini .CO