Notícies

Nous gTLDs: El nou domini .hiv de caràcter solidari

A l'octubre de 2013 començarà la fase Sunrise per a "marques" del nou domini .hiv , considerat com la primera la cinta vermella de l'era digital.

El registre d'aquests dominis és dotHIV gemeinnütziger e.v. una organització benèfica sense ànim de lucre. La major part dels diners recaptats pel registre d'aquests dominis anirà destinat a organitzacions dedicades a la recerca i lluita contra SIDA.

No només contribueixes a aquesta fi amb el registre del domini, a més tot el tràfic dels usuaris d'Internet a través dels dominis .hiv generaran micro-donacions que també aniran destinades a aquesta causa.

D'aquesta manera cada visita al teu lloc web .hiv contribuirà a la lluita contra la SIDA, a més de mostrar el teu compromís social amb aquesta malaltia.

La fase lliure per a aquests dominis es coincidirà amb el dia mundial de la SIDA del 2013. El domini no tindrà requisits ni restriccions, tothom podrà registrar un domini .hiv.

Internet i el nou domini .hiv poden jugar un paper molt important en la consecució de la fi de la SIDA i en la millora de la qualitat de vida de la gent que ho pateix.

Si estàs interessat en pre-registrar el teu domini .hiv per contribuir a aquesta causa social pots fer-ho en la nostra web


Últimes notícies

Entorno Digital
Nous gTLDs: El nou domini .hiv de caràcter solidari