Notícies

Ja es poden registrar dominis .bike, .singles, .holdings,...

Ja es poden registrar dominis .bike, .singles, .holdings,...

A partir del 26 de novembre ja es podran registrar dominis en ..bike, .clothing, .guru, .holdings, .plumbing, .singlesi .ventures.

La fase sunrise começa el 26 de novembre i acaba el 24 de gener de 2014. En aquesta fase podran registrar els titulars de marques inscrites en el Trademark Clearinghouse . És imprescindible que els titulars de les marques les inscriguin al TMCH si volen registrar-les en el sunrise dels nous dominis. Al fer-ho també activaran el servei d'alertes, per si algú registra un domini que coincideixi amb la marca els primers 90 dies de la fase lliure d'un nou domini.

Si voleu més protecció per les vostres marques podeu contractar els servei deDPML (linka micoriste de dpml) que bloqueja la vostra marca en totes les extensions de domini que gestiona Donuts, Inc. o el nostre servei de vigilància plusque amplia la cobertura d'alertes del trademark clearinghouse a tot l'any.

A partir del 29 de gener començarà la fase lliure on tothom podrá registrar dominis en aquestes extensions. Si t'interessen alguns dominis pots pre-registrar-los en el nostre sistema per tenir més possibilitats d'aconseguir el registre definitiu el dia que s'obre la fase lliure.


Últimes notícies

Entorno Digital
Ja es poden registrar dominis .bike, .singles, .holdings,...