Notícies

Hosting Professional per Empreses

Hosting Professional per Empreses

Entorno Digital ofereix diferents plans d'allotjament a totes aquelles empreses que vulguin allotjar el seu web amb programació i vulguin gaudir de major capacitat d'espai, tràfic i comptes de correu.


Els nostres plans de hosting poden ser Linux o Windows i tots dos utilitzen el sistema de panell de control de Plesk. Parallels Plesk és la multi-plataforma líder pel que fa a panells de control i és una de les formes més senzilles de gestionar els seus serveis web.

La plataforma d'allotjament que vostè esculli no tindrà res a veure amb el tipus d'ordinador que es tingui, això vol dir que si té un Windows XP o Apple Macintosh, pot utilitzar la plataforma d'allotjament Linux.

Pel que fa al costat del servidor (server-side scripting) podrà escollir entre PHP per Linux o ASP per Windows i quant a les bases de dades disposarà de MySQL tant per Linux com para Windows o Access i sqlserver per Windows.

Amb tots dos podrà disposa de comptes de correu electrònic amb antivirus i antispam, estadístiques, webmail, etc.

Aprofiti per a la seva empresa els múltiples avantatges que li proporcionen els nostres plans de hosting i allotgi de manera ràpida i amb total seguretat els seus projectes i comptes d'email en els nostres servidors.

Consulti els nostres plans en: Plans de Hosting i en cas de dubte posi's en contacte amb el nostre suport tècnic via mail (nic@entorno.es) o a través del telèfon 935942101.


Últimes notícies

Entorno Digital
Hosting Professional per Empreses