Notícies

El proper 7 d’abril comença la fase lliure de registre de dominis .eu

El proper 7 d’abril comença la fase lliure de registre de dominis .eu

A partir de les 11:00 del matí d’aquest dia quedarà obert el registre de la nova extensió a totes les persones físiques i jurídiques amb residència a la Unió Europea.
Aquesta extensió uneix i aproxima a través d’ Internet, a tots els europeus, per seguir treballant en el projecte comú com entitat geogràfica, política, social y econòmica.
També obre a un mercat de 200 milions de persones, amb moltes possibilitats per les nostres empreses.
A partir del 7 d’abril el sistema de registre funcionarà amb la norma de que el primer que arriba registra el domini, si aquest està lliure. Per això els hi aconsellem que intentin protegir els seus noms comercials, d’empresa, marques o nombres que els puguin interessar registrar per les seves activitats comercials, culturals o ideològiques. A la nostra aplicació existeix un sistema de pre-registre amb el qual podran tenir més possibilitats d’aconseguir els dominis el dia 7 d’abril. Podrà trobar el nostre sistema de pre-registre en l’ apartat “Dominis .eu”, accedint a la seva compte de href="http://www.entorno.com" target="_blank">http://www.entorno.com.
Totes les sol•licituds entrades en el nostre sistema s’enviaran automàticament a EURid el dia 7 a partir de les 11:00 del matí.

Últimes notícies

Entorno Digital
El proper 7 d’abril comença la fase lliure de registre de dominis .eu