Notícies

Disseny web per eZ Publish

Disseny web per eZ Publish

El CMS eZ Publish és un sistema de gestió de continguts de codi obert que permet el desenvolupament d'aplicacions web dinàmiques i personalitzades.

És una aplicació que ofereix solucions professionals per a llocs web dinàmics. Per aquest motiu pot ser usat per construir qualsevol tipus de projecte, des de llocs personals a llocs corporatius que requereixin diferents perfils d'accés, botigues online, forums de discussió i altres funcions complexes.

Pot ser utilitzat en Windows i diverses variants d'UNIX tals com MacOS X, Linux, FreeBSD, Solaris, IRIX, etc. Aquest sistema funciona sota una plataforma PHP, generalment amb Apatxe com a servidor Web i MySQL o PostgreSQL com DBMS.

Entorno Digital li ofereix tot tipus d'opcions de disseny per a la seva pàgina web basada en eZ Publish. Li oferim un disseny personalitzat per a la pàgina d'inici, les seccions, les pàgines interiors i tots els continguts la seva pàgina web eZ Publish.

Si desitja més informació només ha de posar-se en contacte amb nosaltres via e-mail (nic@entorno.es) o a través del telèfon 935942101.


Últimes notícies

Entorno Digital
Disseny web per eZ Publish