Notícies

Disseny web per eZ Publish

El CMS eZ Publish és un sistema de gestió de continguts de codi obert que permet el desenvolupament d'aplicacions web dinàmiques i personalitzades.

És una aplicació que ofereix solucions professionals per a llocs web dinàmics. Per aquest motiu pot ser usat per construir qualsevol tipus de projecte, des de llocs personals a llocs corporatius que requereixin diferents perfils d'accés, botigues online, forums de discussió i altres funcions complexes.

Pot ser utilitzat en Windows i diverses variants d'UNIX tals com MacOS X, Linux, FreeBSD, Solaris, IRIX, etc. Aquest sistema funciona sota una plataforma PHP, generalment amb Apatxe com a servidor Web i MySQL o PostgreSQL com DBMS.

Entorno Digital li ofereix tot tipus d'opcions de disseny per a la seva pàgina web basada en eZ Publish. Li oferim un disseny personalitzat per a la pàgina d'inici, les seccions, les pàgines interiors i tots els continguts la seva pàgina web eZ Publish.

Si desitja més informació només ha de posar-se en contacte amb nosaltres via e-mail (nic@entorno.es) o a través del telèfon 935942101.


Últimes notícies

Entorno Digital
Disseny web per eZ Publish