Notícies

Còpia Segura Remota

Còpia Segura Remota

Entorno Copia Segura Remota és un servei de còpia de seguretat i d'emmagatzematge d'informació remota dissenyat perquè vostè pugui tenir protegida tota la informació que consideri rellevant de la seva empresa.

Protegeixi i emmagatzemi les seves dades de forma automatitzada i amb un cost mínim per fer front a possibles imprevists que puguin sorgir.

Entorno Copia Segura s'instal·la en pocs minuts i no necessita d'un manteniment posterior especial. A més, s'executa automàticament i per tant no ha de preocupar-se d'interrompre les tasques que fa habitualment.

Si la seva empresa ha de complir amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades sobre la còpia de fitxers de caràcter personal de nivell alt, ho podrà fer, ja que la seguretat està garantida mitjançant el xifrat en origen de la informació abans de ser enviada.

Podrà recuperar la informació en qualsevol moment mitjançant el programari inclòs en aquest servei d'una forma còmoda, fiable i ràpida o a través de l'eina WEB que posem a la seva disposició perquè, des de qualsevol lloc i amb només un navegador, pugui recuperar els arxius de la seva còpia de seguretat.

I ara pot provar el servei durant 15 dies sense compromís!

Per a més informació consulti la nostra secció de Còpia Segura o posi's en contacte amb nosaltres via mail (nic@entorno.es) o a través del telèfon 935942101.


Últimes notícies

Entorno Digital
Còpia Segura Remota