Notícies

Antispam de Barracuda

Antispam de Barracuda

El correu electrònic s'ha convertit en una eina essencial per a les comunicacions entre les empreses a tot el món. Amb atacs de virus freqüents i taxes alarmants de correu electrònic no desitjat que omplen les safates d'entrada, el correu electrònic ràpidament s'ha convertit en un mitjà de comunicació menys eficient.

Barracuda Antispam inclou totes les eines necessàries per eliminar el correu electrònic no desitjat i protegir per complet el seu servidor de correu electrònic de tot tipus d'atacs. El correu electrònic pot ser bloquejat, posat en quarentena, etiquetatge o lliurat segons les polítiques de l'organització o les preferències de l'usuari individual.

El servei AntiSpam brinda protecció integral contra les amenaces més recents provinents de correus electrònics que poden inhabilitar la seva xarxa si manca de protecció. Amb el sistema usat per la nostra plataforma basada principalment en equips Barracuda, optimitza el rendiment del seu servidor de correu electrònic i, al mateix temps, ho protegeix d'atacs de correu no desitjat, “spoofing” (engany de marca), “phishing” (estafes electròniques), programari espia i atacs de negació de servei.

Provi’l gratis durant un mes i sense cap compromís. Si al finalitzar el mes de prova no queda satisfet el servei es desactivarà. El 95% dels usuaris que el proven no volen tornar a tenir problemes.

Si desitja més informació posi's en contacte amb nosaltres via mail (nic@entorno.es) o a través del telèfon 935942101.


Últimes notícies

Entorno Digital
Antispam de Barracuda