.uk

Dominis .uk

UK és el domini territorial geogràfic de Regne Unit. De forma senzilla un domini UK serveix per identificar-te con un nom, producte, marca, etc a Internet mitjançant una pàgina web o d'altres serveis com el correu electrònic. Per exemple si algú vol veure la teva pàgina web que está sota el teu domini UK escriurà en un navegador www.elteunomdemarca.uk

-

.uk

Requeriments de dominis .uk

- El registre del domini és lliure per a qualsevol persona, organització o empresa que desitgi registrar un domini .uk de Regne Unit.
- Prioritats de registre de dominis .uk:
Qui disposi d'un dominio de tercer nivell (co.uk, .org.uk, .me.uk,...) registrat abans de 10 de Juny de 2014 tindrà dret a registrar aquest mateix domini amb l'extensió .uk.
En cas que no el registri, Nominet el deixa bloquejat fins el 10 de Juny del 2019, sempre i quan aquest equivalent es vagi renovant. Si el domini de tercer nivell no es renova, el dret a registrar l'equivalent en .uk es perd i queda lliure per poder ser registrat per un tercer.
El dominio .co.uk tiene prioridad sobre el resto de extensiones de tercer nivel (.org.uk, .me.uk,...)
Para comprobar si existen derechos previos para el dominios .uk que quiere registrar puede hacerlo en www.nominet.org.uk

.uk

Serveis addicionals

- Amb la compra del teu domini .uk pots seleccionar els nostres serveis de DNS per l'activació del teu domini ".uk".

- Entorno posa a la teva disposició amb el registre del domini .uk una àmplia gamma de serveis de hosting, servidors virtuals i certificats SSL.

- Si estàs interessat en la recuperació o vigilància d'un domini .uk pots veure la nostra secció de serveis corporatius.

- Al comprar el domini web amb l'extensió .uk podem ajudar-te en el teu projecte de presència a internet amb aplicacions opensource tipus Wordpress, Drupal, etc. o projectes a mida allotjats en el teu domini web .uk


.uk

Característiques

Per registrar dominis territorials (ccTLD) .uk de Regne Unit només haurà de completar el formulari de registre on-line.
Caràcters permesos:
- Mínim: 3
- Màxim: 63
- Lletres i nombres
- Guions ("-"), No es permeten guions a l'inici o al final del nom de domini.
El domini es pot registrar d'un a deu anys.

.uk

Com renovar

Per renovar dominis territorials .uk de Regne Unit el domini ha d’estar en període de renovació i es pot renovar entre 1 i 10 anys.
Aquest període s’inicia 40 dies abans de la data d’expiració i el domini es pot renovar durant els següents 30 dies. Un cop transcurreguts els 30 dies posi's en contacte amb nosaltres si encara està interessat en renovar el domini.

.uk

Com transferir

Per a transferir un domini territorial .uk és necessari:
- El titular del domini ha de sol·licitar el canvi del TAG del domini a l'actual registrador.
- Que el domini tingui més de 30 dies de registre.
- Que el domini estigui desbloquejat en l'actual registrador. Si no és així el client ha de demanar el desbloqueig a l'actual registrador.
El procés sol trigar entre 5 i 10 dies.
Es recomana iniciar la transferència amb suficients dies d’antelació respecte a la data d’expiració per evitar que aquesta sigui denegada.
El domini no es renova en la transferència

.uk

Canvi de titular

Posi's en contacte amb Entorno Digital per fer un canvi de titular d'un domini .uk

.uk

Modificació de contactes i DNS

Pot modificar els contactes i servidors de DNS dels seus dominis .uk a través del seu panell de control, al que pot accedir des de l'apartat “USUARI REGISTRAT” del nostre web.
Les modificacions es realitzen en temps real i no tenen cost.