.tz

Dominis .tz

TZ és el domini territorial geogràfic de Tanzània. De forma senzilla un domini TZ serveix per identificar-te con un nom, producte, marca, etc a Internet mitjançant una pàgina web o d'altres serveis com el correu electrònic. Per exemple si algú vol veure la teva pàgina web que está sota el teu domini TZ escriurà en un navegador www.elteunomdemarca.tz

-

.tz

Requeriments de dominis .tz

- Domini lliure per a qualsevol persona, organització o empresa que desitgi registrar un domini .tz.

.tz

Serveis addicionals

- Amb la compra del teu domini .tz pots seleccionar els nostres serveis de DNS per l'activació del teu domini ".tz".

- Entorno posa a la teva disposició amb el registre del domini .tz una àmplia gamma de serveis de hosting, servidors virtuals i certificats SSL.

- Si estàs interessat en la recuperació o vigilància d'un domini .tz pots veure la nostra secció de serveis corporatius.

- Al comprar el domini web amb l'extensió .tz podem ajudar-te en el teu projecte de presència a internet amb aplicacions opensource tipus Wordpress, Drupal, etc. o projectes a mida allotjats en el teu domini web .tz


.tz

Característiques

Per registrar dominis territorials (ccTLD) .tz de Tanzàniaa hauràs de completar el formulari de registre on-line.
Caràcters permesos:
- Mínim: 3
- Màxim: 63
- Lletres i nombres
- Guions ("-"), No es permeten guions a l'inici o al final del nom de domini.
El domini es registra per un any.

.tz

Com renovar

Per renovar dominis territorials .tz de Tanzània el domini ha d'estar en període de renovació i només es poden renovar per un any.
Aquest període s’inicia 40 dies abans de la data d’expiració i el domini es pot renovar durant els següents 30 dies. Un cop transcurreguts els 30 dies contacta amb nosaltres si encara estàs interessat en renovar el domini.

.tz

Com transferir

Per a transferir un domini territorial .tz és necessari:

- Que el domini tingui més de 30 dies de registre.
- Que el domini estigui desbloquejat en l'actual registrador. Si no és així el client ha de demanar el desbloqueig a l'actual registrador.
El procés sol trigar entre 5 i 10 dies.
Es recomana iniciar la transferència amb suficients dies d'antelació respecte a la data d�expiració per evitar que aquesta sigui denegada.

.tz

Canvi de titular

Posi's en contacte amb Entorno Digital per fer un canvi de titular d'un domini .tz

.tz

Modificació de contactes i DNS

Pot modificar els contactes i servidors de DNS dels seus dominis .tz a través del seu panell de control, al que pot accedir des de l'apartat USUARI REGISTRAT de la nostra web.
Les modificacions es realitzen en temps real i tenen cost.