.travel

Dominis .travel

TRAVEL és un domini genèric que serveix per identificar-te amb un nom, producte, marca, etc a Internet, mitjançant una pàgina web o altres serveis com el correu electrònic. Per exemple si algú vol veure la teva pàgina web que està sota el teu domini TRAVEL escriurà en un navegador www.elteunomdemarca.travel

.TRAVEL, una extensión de dominio para sitios web de viajes y turismo locales, nacionales y extranjeros. Si llevas un servicio de limusinas, un bed & breakfast, una agencia de viajes o cualquier otro negocio relacionado con los viajes y el turismo, el dominio .TRAVEL será inmediatamente reconocible para los consumidores. Pero .TRAVEL no es solo para empresas, ¡también es perfecto para blogs y sitios de reseñas de viajes y turismo!

Antes de registrar tu dominio .TRAVEL, necesitarás conseguir un UIN ("Unique Identification Number") en el sitio web del registro: http://www.travel.travel/obtain-uin/. Se te pedirá que facilites este número durante el proceso de registro.

El registro de dominio .TRAVEL incluye una dirección de correo electrónico profesional gratuita y un certificado Alpha SSL que autentica tu sitio web a la vez que protege la información personal de tus clientes. Tu registro de dominio .TRAVEL también incluye nuestro DNS clásico, que garantizará que tu sitio web se ejecute sin problemas y de forma eficiente.


.travel

Requeriments de dominis .travel

- El registre del domini .travel és lliure per a qualsevol persona, organització o empresa.


.travel

Serveis addicionals

- Amb la compra del teu domini .travel pots seleccionar els nostres serveis de DNS per l'activació del teu domini ".travel".

- Entorno posa a la teva disposició amb el registre del domini .travel una àmplia gamma de serveis de hosting, servidors virtuals i certificats SSL.

- Si estàs interessat en la recuperació o vigilància d'un domini .travel pots veure la nostra secció de serveis corporatius.

- Al comprar el domini web amb l'extensió .travel podem ajudar-te en el teu projecte de presència a internet amb aplicacions opensource tipus Wordpress, Drupal, etc. o projectes a mida allotjats en el teu domini web .travel


.travel

Característiques

Per registrar dominis genèrics .travel es necesita un codi UIN, contacte amb nosaltres i t'informarem.
Hauràs de completar el formulari de registre on-line.
Caràcters permesos:
- Mínim: 2
- Màxim: 63
- Lletres i nombres
- Guions ("-"), No es permeten guions a l'inici o al final del nom de domini.
El domini es registra per 1 any.


.travel

Com renovar

Per renovar dominis .travel el domini ha d'estar en període de renovació i es poden renovar per 1 any.
Aquest període s'inicia 30 dies abans de la data d'expiració i el domini es pot renovar fins a la data d'expiració.
El domini .travel també admet renovació anticipada.


.travel

Com transferir

Per a transferir un domini .travel és necessari:
- Auth code. Aquest codi l'hi ha de facilitar l'actual registrador.
- Que el domini estigui desbloquejat. Si no és així el client ha de demanar el desbloqueig a l'actual registrador.
- Que el domini tingui més de 60 dies de registre.
En la transferència dels dominis .travel el domini es renova per un any més a partir de la data d'expiració. El procés té una duradad máxima de 5 dies.
Es recomana iniciar la transferència amb suficients dies d'antelació respecte a la data d'expiració per a evitar que aquesta sigui denegada.


.travel

Canvi de titular

Només podem fer un canvi de titular si Entorno Digital és el Registrador del domini. Si no és així, el primer que hem de fer és transferir el domini a Entorn Digital.
El canvi de titular pots fer-lo directament des de la teva extranet. Es Sol.licita des de l'apartat "Canvi de Titular". Una vegada pagada la sol.licitud s'enviaran dos correus electrònics, un a l'actual propietari i altre al nou. L'acceptació d'aquests dos correus realitzarà el canvi automàtic del Titular.
El canvi de titular té un cost de 50 euros (preus sense IVA).


.travel

Modificació de contactes i DNS

Pots modificar els contactes i servidors de DNS dels teus dominis .travel a través del panell de control, al que pots accedir des de l'apartat "USUARI REGISTRAT" del nostre web.
Les modificacions es realitzen en temps real i no tenen cost (Excepte el canvi de titular).